product
8204Nordhem Hörnbadkar Klarvik Lucite Vit 1780x780 mmhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/nordhem-hornbadkar-klarvik-lucite-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-hornbadkar-klarvik-lucite-vit-ny-stonefactory_se.jpegInStock19193SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarBadkar Klarvik kommer äntligen i vänster- och högerställda modell för hörnmontering. Perfekt för den som inte har plats med ett designbadkar i mitten av väggen. Med det frikostiga baddjupet som karet erbjuder behöver du inte oroa dig för att frysa om knäna! <b>Ingår</b> Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. <b>Lucite</b> Lucite® har alla fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Den tvärbundna dubbel-mantlade gjutakrylen ger en utomordentlig hållbarhet och en exceptionell styrka. Materialet utmärker sig även med en fantastisk, färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot huden. Badkar tillverkade i Lucite® är det 10 års garanti på. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-hornbadkar-klarvik-lucite-vit-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktblad och måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-badkar-klarvik-lucite-vit-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Klarvik</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Lucite</td> </tr> <tr> <td>Längd:</td> <td>1780 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>780 mm</td> </tr> <td>Höjd:</td> <td>580 mm</td> </tr> <tr> <td>Baddjup:</td> <td>440 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Hörnbadkar</td> </tr> <tr> <td>Volym:</td> <td>250 l</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>5-10 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>21810
Nordhem Hörnbadkar Klarvik Lucite Vit 1780x780 mm
Nordhem Hörnbadkar Klarvik Lucite Vit 1780x780 mm
Nordhem Hörnbadkar Klarvik Lucite Vit 1780x780 mm

Nordhem Hörnbadkar Klarvik Lucite Vit 1780x780 mm

nordhem


19193 SEK / st.
21810 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: BK1880LVD

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Badkar Klarvik kommer äntligen i vänster- och högerställda modell för hörnmontering. Perfekt för den som inte har plats med ett designbadkar i mitten av väggen. Med det frikostiga baddjupet som karet erbjuder behöver du inte oroa dig för att frysa om knäna!
Ingår Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. Lucite Lucite® har alla fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Den tvärbundna dubbel-mantlade gjutakrylen ger en utomordentlig hållbarhet och en exceptionell styrka. Materialet utmärker sig även med en fantastisk, färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot huden. Badkar tillverkade i Lucite® är det 10 års garanti på.
Klicka här för produktblad och måttskiss
Klicka här för monteringsanvisning

Varumärke: Nordhem
Serie: Klarvik
Färg: Vit
Material: Lucite
Längd: 1780 mm
Bredd: 780 mm
Höjd: 580 mm
Baddjup: 440 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Typ: Hörnbadkar
Volym: 250 l
Leveranstid: 5-10 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeNordhem
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop