product
8264Nordhem Badkar Tyresö I Lucite Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/nordhem-badkar-tyreso-l-lucite-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-badkar-tyreso-l-lucite-vit-massing-stonefactory_se.jpgInStock36493SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarEn modern tolkning av ett klassiskt badkar! De enkla raka långsidorna i kontrast mot de rundade kortsidorna ger en iögonfallande och attraktiv formgivning. Med dubbel rygglutning och en stor volym att jobba med kommer du med säkerhet bada bekvämt och ergonomiskt! Tyresö I är en vidareutveckling av badkar Tyresö med den stora skillnaden att det finns ett räcke i krom eller mässing runt badkaret där du kan hänga dina handdukar. Observera att detta är en beställningsvara med <b>5 veckors</b> leveranstid! <b>Ingår</b> Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. <b>Lucite</b> Med Lucite får man 10 års garanti och har samma fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Med bra hållbarhet och execeptionell styrka. Den har även en fantastisk färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot kroppen. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-badkar-tyreso-l-lucite-vit-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktblad och måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-fristaende-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Tyresö</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Lucite</td> </tr> <tr> <td>Längd:</td> <td>1800 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>835 mm</td> </tr> <td>Höjd:</td> <td>600 mm</td> </tr> <tr> <td>Baddjup:</td> <td>355 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Fristående</td> </tr> <tr> <td>Volym:</td> <td>230 l</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>Beställningsvara, <b>5 veckors</b> leveranstid</td> </tr> </tbody> </table>41470
Nordhem Badkar Tyresö I Lucite Vit
Nordhem Badkar Tyresö I Lucite Vit

Nordhem Badkar Tyresö I Lucite Vit

Välj mellan krom och mässing

nordhem


36493 SEK / st.
41470 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: BTY1880LFDM-1

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En modern tolkning av ett klassiskt badkar! De enkla raka långsidorna i kontrast mot de rundade kortsidorna ger en iögonfallande och attraktiv formgivning. Med dubbel rygglutning och en stor volym att jobba med kommer du med säkerhet bada bekvämt och ergonomiskt! Tyresö I är en vidareutveckling av badkar Tyresö med den stora skillnaden att det finns ett räcke i krom eller mässing runt badkaret där du kan hänga dina handdukar.
Observera att detta är en beställningsvara med 5 veckors leveranstid! Ingår Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. Lucite Med Lucite får man 10 års garanti och har samma fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Med bra hållbarhet och execeptionell styrka. Den har även en fantastisk färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot kroppen.
Klicka här för produktblad och måttskiss
Klicka här för monteringsanvisning

Varumärke: Nordhem
Serie: Tyresö
Färg: Vit
Material: Lucite
Längd: 1800 mm
Bredd: 835 mm
Höjd: 600 mm
Baddjup: 355 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Typ: Fristående
Volym: 230 l
Leveranstid: Beställningsvara, 5 veckors leveranstid

Specifikationer

VarumärkeNordhem

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop