product
8271Nordhem Badkar Tyresö IV Lucite Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/nordhem-badkar-tyreso-iv-lucite-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-badkar-tyreso-iv-lucite-vit-massing-stonefactory_se.jpgInStock27638SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarEn modern tolkning av ett klassiskt badkar! De enkla raka långsidorna i kontrast mot de rundade kortsidorna ger en iögonfallande och attraktiv formgivning. Med dubbel rygglutning och en stor volym att jobba med kommer du med säkerhet bada bekvämt och ergonomiskt! Välj mellan detaljer i krom eller mässing! Tyresö IV har samma design som Tyresö i grunden men med en elegant sockel som förhöjer badkaret och gör en redan snygg design ännu snyggare. Se andra badkar i serien Tyresö i relaterade produkter nedan! Observera att detta är en beställningsvara med <b>5 veckors</b> leveranstid! <b>Ingår</b> Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. <b>Lucite</b> Med Lucite får man 10 års garanti och har samma fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Med bra hållbarhet och execeptionell styrka. Den har även en fantastisk färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot kroppen. <!-- <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-badkar-tyreso-lucite-vit-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktblad och måttskiss</b></a> --> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-fristaende-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Tyresö</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Lucite</td> </tr> <tr> <td>Längd:</td> <td>1800 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>800 mm</td> </tr> <td>Höjd:</td> <td>700 mm</td> </tr> <tr> <td>Baddjup:</td> <td>355 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Fristående</td> </tr> <tr> <td>Volym:</td> <td>230 l</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>Beställningsvara, <b>5 veckors</b> leveranstid</td> </tr> </tbody> </table>36850
Nordhem Badkar Tyresö IV Lucite Vit
Nordhem Badkar Tyresö IV Lucite Vit

Nordhem Badkar Tyresö IV Lucite Vit

Välj mässing eller krom

nordhem


27638 SEK / st.
36850 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: BTY1880LFDM-4

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En modern tolkning av ett klassiskt badkar! De enkla raka långsidorna i kontrast mot de rundade kortsidorna ger en iögonfallande och attraktiv formgivning. Med dubbel rygglutning och en stor volym att jobba med kommer du med säkerhet bada bekvämt och ergonomiskt! Välj mellan detaljer i krom eller mässing! Tyresö IV har samma design som Tyresö i grunden men med en elegant sockel som förhöjer badkaret och gör en redan snygg design ännu snyggare.
Se andra badkar i serien Tyresö i relaterade produkter nedan! Observera att detta är en beställningsvara med 5 veckors leveranstid! Ingår Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. Lucite Med Lucite får man 10 års garanti och har samma fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Med bra hållbarhet och execeptionell styrka. Den har även en fantastisk färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot kroppen.
Klicka här för monteringsanvisning

Varumärke: Nordhem
Serie: Tyresö
Färg: Vit
Material: Lucite
Längd: 1800 mm
Bredd: 800 mm
Höjd: 700 mm
Baddjup: 355 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Typ: Fristående
Volym: 230 l
Leveranstid: Beställningsvara, 5 veckors leveranstid

Specifikationer

VarumärkeNordhem

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop