product
8184Nordhem Badkar Solvik Vit 1700x900https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/nordhem-badkar-solvik-vit-1700x900?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-badkar-solvik-vit-nordurit-1700-vanster.jpgInStock9863SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarDuschbadkaret Solvik erbjuder en skön badupplevelse och en utmärkt duschkomfort. Den ena sidan av badkaret har en mjuk rygglutning för avslappnande bad medan den andra, bredare sidan, har en rak kant för extra duschutrymme. Perfekt för dig som inte har plats med både duschhörn och badkar i ett och samma badrum. Bad­karet finns i längderna 150 och 170 centimeter och båda storlekarna har samma duschyta. Välj mellan Nordurit eller Standardakryl! <b>Ingår</b> Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. <b>Sanitetsakryl</b> Har 10 års garanti och har en varm, mjuk och något sträv yta. Denna något sträva ytan minskar risken för halka. Sanitetsakrylen behåller färgen bra. Den är förstärkt med glasfiber, vilket ger ett stabilt och hållbart badkar. <b>Nordurit</b> Har 30 års konstruktionsgarantigaranti. Nordurit förstärker badkarets ramverk och ger det mycket mer hållfast jämfört med ett vanligt akrylbadkar. Förutom att badkaret blir mer slitstarkt så bibehålls även vattentempereaturen betydligt längre då det fungerar som isolering. Idealiskt för inbyggnad, då badkaret flexar minimalt mot vad ett vanligt akrylbadkar gör. <b>Inbyggning</b> Det går bra att bygga in badkar som är gjorda i Nordurit, då de är byggda extra kraftigt och utvidgar sig inte på mitten. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-badkar-solvik-vit-1700x900-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktblad och måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-badkar-solvik-vit-1700x900-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Solvik</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Längd:</td> <td>1700 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>900 mm</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td>590 mm</td> </tr> <tr> <td>Baddjup:</td> <td>420 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Överfyllnadsskydd:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Hörnbadkar</td> </tr> <tr> <td>Volym:</td> <td>260 l</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>5-10 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>13150
Nordhem Badkar Solvik Vit 1700x900
Nordhem Badkar Solvik Vit 1700x900
Nordhem Badkar Solvik Vit 1700x900

Nordhem Badkar Solvik Vit 1700x900

nordhem


9863 SEK / st.
13150 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: BZ1790SVE

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Duschbadkaret Solvik erbjuder en skön badupplevelse och en utmärkt duschkomfort. Den ena sidan av badkaret har en mjuk rygglutning för avslappnande bad medan den andra, bredare sidan, har en rak kant för extra duschutrymme. Perfekt för dig som inte har plats med både duschhörn och badkar i ett och samma badrum. Bad­karet finns i längderna 150 och 170 centimeter och båda storlekarna har samma duschyta.
Välj mellan Nordurit eller Standardakryl! Ingår Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. Sanitetsakryl Har 10 års garanti och har en varm, mjuk och något sträv yta. Denna något sträva ytan minskar risken för halka. Sanitetsakrylen behåller färgen bra. Den är förstärkt med glasfiber, vilket ger ett stabilt och hållbart badkar. Nordurit Har 30 års konstruktionsgarantigaranti. Nordurit förstärker badkarets ramverk och ger det mycket mer hållfast jämfört med ett vanligt akrylbadkar. Förutom att badkaret blir mer slitstarkt så bibehålls även vattentempereaturen betydligt längre då det fungerar som isolering. Idealiskt för inbyggnad, då badkaret flexar minimalt mot vad ett vanligt akrylbadkar gör. Inbyggning Det går bra att bygga in badkar som är gjorda i Nordurit, då de är byggda extra kraftigt och utvidgar sig inte på mitten.
Klicka här för produktblad och måttskiss
Klicka här för monteringsanvisning

Varumärke: Nordhem
Serie: Solvik
Färg: Vit
Längd: 1700 mm
Bredd: 900 mm
Höjd: 590 mm
Baddjup: 420 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Överfyllnadsskydd: Nej
Typ: Hörnbadkar
Volym: 260 l
Leveranstid: 5-10 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeNordhem

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop