product
8205Nordhem Badkar Långedrag Lucite Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/nordhem-badkar-langedrag-lucite-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-badkar-langedrag-lucite-vit-inspo-stonefactory_se.jpgInStock31415SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarMed stilrena, mjuka linjer och symmetrisk formgivning kommer Badkar Långedrag att göra din bardrumsmiljö så mycket mer tilltalande! Den enkla ovala formen i kontrast med den detaljerade formgivningen av kanten ger ett oerhört estetiskt tilltalande badkar. Med ett frikostigt baddjup och de mjuka ergonomiska rygglutningarna kommer du garanterat att ligga skönt i detta luxuösa badkar! Observera att detta är en beställningsvara med <b>5 veckors</b> leveranstid! <b>Ingår</b> Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. <b>Lucite</b> Med Lucite får man 10 års garanti och har samma fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Med bra hållbarhet och execeptionell styrka. Den har även en fantastisk färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot kroppen. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-badkar-langedrag-lucite-vit-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktblad och måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-fristaende-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Långedrag</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Lucite</td> </tr> <tr> <td>Längd:</td> <td>1800 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>950 mm</td> </tr> <td>Höjd:</td> <td>625 mm</td> </tr> <tr> <td>Baddjup:</td> <td>375 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Fristående</td> </tr> <tr> <td>Volym:</td> <td>210 l</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>Beställningsvara, <b>5 veckors</b> leveranstid</td> </tr> </tbody> </table>35700
Nordhem Badkar Långedrag Lucite Vit
Nordhem Badkar Långedrag Lucite Vit

Nordhem Badkar Långedrag Lucite Vit

1795x945 mm

nordhem


31415 SEK / st.
35700 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: BLA1895LFD

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Med stilrena, mjuka linjer och symmetrisk formgivning kommer Badkar Långedrag att göra din bardrumsmiljö så mycket mer tilltalande! Den enkla ovala formen i kontrast med den detaljerade formgivningen av kanten ger ett oerhört estetiskt tilltalande badkar. Med ett frikostigt baddjup och de mjuka ergonomiska rygglutningarna kommer du garanterat att ligga skönt i detta luxuösa badkar!
Observera att detta är en beställningsvara med 5 veckors leveranstid! Ingår Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. Lucite Med Lucite får man 10 års garanti och har samma fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Med bra hållbarhet och execeptionell styrka. Den har även en fantastisk färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot kroppen.
Klicka här för produktblad och måttskiss
Klicka här för monteringsanvisning

Varumärke: Nordhem
Serie: Långedrag
Färg: Vit
Material: Lucite
Längd: 1800 mm
Bredd: 950 mm
Höjd: 625 mm
Baddjup: 375 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Typ: Fristående
Volym: 210 l
Leveranstid: Beställningsvara, 5 veckors leveranstid

Specifikationer

VarumärkeNordhem
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop