product
8203Nordhem Badkar Klarvik Lucite Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/nordhem-badkar-klarvik-lucite-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-badkar-klarvik-lucite-vit-inspo2-stonefactory_se.jpegInStock19193SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarBadkar Klarvik har en rak baksida och ett utrycksfullt runt yttre som ger karet en unik karaktär. Med det frikostiga baddjupet som karet erbjuder behöver du inte oroa dig för att frysa om knäna! Placeras med fördel på mitten av en vägg. Bakstycket är öppet mot väggen vilket möjliggör installation av sargblandare på karet (OBS! ej möjligt på Klarvik 1650x755 mm). Välj mellan två olika storlekar! <b>Ingår</b> Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. <b>Lucite</b> Lucite® har alla fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Den tvärbundna dubbel-mantlade gjutakrylen ger en utomordentlig hållbarhet och en exceptionell styrka. Materialet utmärker sig även med en fantastisk, färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot huden. Badkar tillverkade i Lucite® är det 10 års garanti på. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-badkar-klarvik-lucite-vit-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktblad och måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-badkar-klarvik-lucite-vit-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Klarvik</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Lucite</td> </tr> <tr> <td>Längd:</td> <td>1800 mm/1650 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>790 mm/755 mm</td> </tr> <td>Höjd:</td> <td>580 mm</td> </tr> <tr> <td>Baddjup:</td> <td>440 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Fristående</td> </tr> <tr> <td>Volym:</td> <td>250 l/230 l</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>5-10 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>21810
Nordhem Badkar Klarvik Lucite Vit
Nordhem Badkar Klarvik Lucite Vit
Nordhem Badkar Klarvik Lucite Vit
Nordhem Badkar Klarvik Lucite Vit

Nordhem Badkar Klarvik Lucite Vit

Finns i två storlekar

nordhem


19193 SEK / st.
21810 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: BK1880LFD

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Badkar Klarvik har en rak baksida och ett utrycksfullt runt yttre som ger karet en unik karaktär. Med det frikostiga baddjupet som karet erbjuder behöver du inte oroa dig för att frysa om knäna! Placeras med fördel på mitten av en vägg. Bakstycket är öppet mot väggen vilket möjliggör installation av sargblandare på karet (OBS! ej möjligt på Klarvik 1650x755 mm).
Välj mellan två olika storlekar! Ingår Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. Lucite Lucite® har alla fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Den tvärbundna dubbel-mantlade gjutakrylen ger en utomordentlig hållbarhet och en exceptionell styrka. Materialet utmärker sig även med en fantastisk, färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot huden. Badkar tillverkade i Lucite® är det 10 års garanti på.
Klicka här för produktblad och måttskiss
Klicka här för monteringsanvisning

Varumärke: Nordhem
Serie: Klarvik
Färg: Vit
Material: Lucite
Längd: 1800 mm/1650 mm
Bredd: 790 mm/755 mm
Höjd: 580 mm
Baddjup: 440 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Typ: Fristående
Volym: 250 l/230 l
Leveranstid: 5-10 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeNordhem
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop