product
8202Nordhem Badkar Haverdal Lucite Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/nordhem-badkar-haverdal-lucite-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-badkar-haverdal-lucite-vit-inspo-stonefactory_se.jpegInStock20108SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarMed stilrena, kombinerade mjuka och raka linjer har Badkar Haverdal en helt unik formgivning! Kontrasten mellan den runda formgivningen och den skarpa kanten gör badkaret utrycksfullt. Med ett frikostigt baddjup och de mjuka ergonomiska rygglutningarna kommer du garanterat att ligga skönt i detta luxuösa badkar! Observera att den mindre modellen av Haverdal levereras med överfyllnadsskydd samt att det är en beställningsvara med <b>5 veckors</b> leveranstid! <b>Ingår</b> Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. <b>Lucite</b> Lucite® har alla fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Den tvärbundna dubbel-mantlade gjutakrylen ger en utomordentlig hållbarhet och en exceptionell styrka. Materialet utmärker sig även med en fantastisk, färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot huden. Badkar tillverkade i Lucite® är det 10 års garanti på. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-badkar-haverdal-lucite-vit-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktblad och måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-fristaende-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Haverdal</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Lucite</td> </tr> <tr> <td>Längd:</td> <td>1800 mm/1700 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>800 mm/795 mm</td> </tr> <td>Höjd:</td> <td>600mm</td> </tr> <tr> <td>Baddjup:</td> <td>440 mm/365 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Fristående</td> </tr> <tr> <td>Volym:</td> <td>230 l/205 l</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>5-10 arbetsdagar (OBS! <b>5 veckors</b> leveranstid för den mindre modellen)</td> </tr> </tbody> </table>22850
Nordhem Badkar Haverdal Lucite Vit
Nordhem Badkar Haverdal Lucite Vit
Nordhem Badkar Haverdal Lucite Vit

Nordhem Badkar Haverdal Lucite Vit

Finns i två storlekar

nordhem


20108 SEK / st.
22850 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: BH1880LFD

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Med stilrena, kombinerade mjuka och raka linjer har Badkar Haverdal en helt unik formgivning! Kontrasten mellan den runda formgivningen och den skarpa kanten gör badkaret utrycksfullt. Med ett frikostigt baddjup och de mjuka ergonomiska rygglutningarna kommer du garanterat att ligga skönt i detta luxuösa badkar!
Observera att den mindre modellen av Haverdal levereras med överfyllnadsskydd samt att det är en beställningsvara med 5 veckors leveranstid! Ingår Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. Lucite Lucite® har alla fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Den tvärbundna dubbel-mantlade gjutakrylen ger en utomordentlig hållbarhet och en exceptionell styrka. Materialet utmärker sig även med en fantastisk, färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot huden. Badkar tillverkade i Lucite® är det 10 års garanti på.
Klicka här för produktblad och måttskiss
Klicka här för monteringsanvisning

Varumärke: Nordhem
Serie: Haverdal
Färg: Vit
Material: Lucite
Längd: 1800 mm/1700 mm
Bredd: 800 mm/795 mm
Höjd: 600mm
Baddjup: 440 mm/365 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Typ: Fristående
Volym: 230 l/205 l
Leveranstid: 5-10 arbetsdagar (OBS! 5 veckors leveranstid för den mindre modellen)

Specifikationer

VarumärkeNordhem
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop