product
8201Nordhem Badkar Gullholmen Lucite Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/nordhem-badkar-gullholmen-lucite-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-badkar-gulhollmen-lucite-vit-1-stonefactory_se.pngInStock24675SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarMed stilrena, mjuka linjer och symmetrisk formgivning kommer Badkar Gullholmen att göra din bardrumsmiljö så mycket mer tilltalande! Den kurviga formen i kontrast mot den skarpa raka kanten ger badkaret en unik karaktär. Med ett frikostigt baddjup och de mjuka ergonomiska rygglutningarna kommer du garanterat att ligga skönt i detta luxuösa badkar! Observera att den större modellen av Gullholmen levereras med överfyllnadsskydd samt att det är en beställningsvara med <b>5 veckors</b> leveranstid! <b>Ingår</b> Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. <b>Lucite</b> Med Lucite får man 10 års garanti och har samma fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Med bra hållbarhet och execeptionell styrka. Den har även en fantastisk färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot kroppen. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-badkar-gulhollmen-lucite-vit-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktblad och måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-fristaende-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Gullholmen</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Lucite</td> </tr> <tr> <td>Längd:</td> <td>1900 mm/1700 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>940 mm/850 mm</td> </tr> <td>Höjd:</td> <td>610mm</td> </tr> <tr> <td>Baddjup:</td> <td>400 mm/460 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Fristående</td> </tr> <tr> <td>Volym:</td> <td>250 l/200 l</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>5-10 arbetsdagar (OBS! <b>5 veckors</b> leveranstid för den större modellen)</td> </tr> </tbody> </table>28040
Nordhem Badkar Gullholmen Lucite Vit
Nordhem Badkar Gullholmen Lucite Vit

Nordhem Badkar Gullholmen Lucite Vit

nordhem


24675 SEK / st.
28040 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: BGU1785LFD

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Med stilrena, mjuka linjer och symmetrisk formgivning kommer Badkar Gullholmen att göra din bardrumsmiljö så mycket mer tilltalande! Den kurviga formen i kontrast mot den skarpa raka kanten ger badkaret en unik karaktär. Med ett frikostigt baddjup och de mjuka ergonomiska rygglutningarna kommer du garanterat att ligga skönt i detta luxuösa badkar!
Observera att den större modellen av Gullholmen levereras med överfyllnadsskydd samt att det är en beställningsvara med 5 veckors leveranstid! Ingår Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. Lucite Med Lucite får man 10 års garanti och har samma fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Med bra hållbarhet och execeptionell styrka. Den har även en fantastisk färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot kroppen.
Klicka här för produktblad och måttskiss
Klicka här för monteringsanvisning

Varumärke: Nordhem
Serie: Gullholmen
Färg: Vit
Material: Lucite
Längd: 1900 mm/1700 mm
Bredd: 940 mm/850 mm
Höjd: 610mm
Baddjup: 400 mm/460 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Typ: Fristående
Volym: 250 l/200 l
Leveranstid: 5-10 arbetsdagar (OBS! 5 veckors leveranstid för den större modellen)

Specifikationer

VarumärkeNordhem
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop