product
8199Nordhem Badkar Frösakull Lucite Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/nordhem-badkar-frosakull-lucite-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-badkar-frosakull-lucite-vit-inspo-stonefactory_se.jpgInStock25643SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarMed stilren, enkel och gedigen formgivning kommer Badkar Frösakull att höja estetiken i ditt badrum till helt nya nivåer! De strama linjerna, osynliga fogarna, och högkvalitetsakrylen Lucite som karet är gjutet i påvisar moderniteten detta kar har att erbjuda helt utan att tumma på bekvämlighet och funktionalitet. Observera att detta är en beställningsvara med <b>5 veckors</b> leveranstid! <b>Ingår</b> Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. <b>Lucite</b> Med Lucite får man 10 års garanti och har samma fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Med bra hållbarhet och execeptionell styrka. Den har även en fantastisk färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot kroppen. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-badkar-frosakull-lucite-vit-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktblad och måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-fristaende-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Frösakull</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Lucite</td> </tr> <tr> <td>Längd:</td> <td>1800 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>800 mm</td> </tr> <td>Höjd:</td> <td>610mm</td> </tr> <tr> <td>Baddjup:</td> <td>390 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Antal personer:</td> <td>1 st</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Fristående</td> </tr> <tr> <td>Volym:</td> <td>230 l</td> </tr> </tbody> </table>34190
Nordhem Badkar Frösakull Lucite Vit
Nordhem Badkar Frösakull Lucite Vit

Nordhem Badkar Frösakull Lucite Vit

1800x800 mm

nordhem


25643 SEK / st.
34190 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: BF1880LFD

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Med stilren, enkel och gedigen formgivning kommer Badkar Frösakull att höja estetiken i ditt badrum till helt nya nivåer! De strama linjerna, osynliga fogarna, och högkvalitetsakrylen Lucite som karet är gjutet i påvisar moderniteten detta kar har att erbjuda helt utan att tumma på bekvämlighet och funktionalitet.
Observera att detta är en beställningsvara med 5 veckors leveranstid! Ingår Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. Lucite Med Lucite får man 10 års garanti och har samma fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Med bra hållbarhet och execeptionell styrka. Den har även en fantastisk färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot kroppen.
Klicka här för produktblad och måttskiss
Klicka här för monteringsanvisning

Varumärke: Nordhem
Serie: Frösakull
Färg: Vit
Material: Lucite
Längd: 1800 mm
Bredd: 800 mm
Höjd: 610mm
Baddjup: 390 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Antal personer: 1 st
Typ: Fristående
Volym: 230 l

Specifikationer

VarumärkeNordhem
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop