product
17447Nordhem Badkar Ekerö Gjutmarmor Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/nordhem-badkar-ekero-gjutmarmor-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-badkar-ekero-gjutmarmor-vit-stonefactory.jpgInStock18796SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarDet självklara valet för dig som vill sätta badkaret i blickfånget. Designen är minimalistisk med mjuka linjer, tack vare den formbara gjutmarmorn. Ekerö har ett härligt baddjup och ryms i de flesta badrum med en längd på dryga 160 cm. Det har även dubbel rygglutning så att du kan sitta åt båda håll. <b>Gjutmarmor håller värmen längre</b> Gjutmarmor är ett naturmaterial som består av kristalliserade bergsmineraler. Det är både slitstarkt och ovanligt formbart. Samtidigt behåller det värmen längre än t.ex. keramik, så att du får ett skönare bad som dessutom är snällt mot miljön. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-badkar-ekero-gjutmarmor-vit-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktblad och måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-badkar-ekero-gjutmarmor-vit-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Ekerö</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Gjutmarmor</td> </tr> <tr> <td>Längd:</td> <td>1605 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>805 mm</td> </tr> <td>Höjd:</td> <td>600 mm</td> </tr> <tr> <td>Baddjup:</td> <td>450 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Fristående</td> </tr> <tr> <td>Volym:</td> <td>360 l</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>5-10 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>21360
Nordhem Badkar Ekerö Gjutmarmor Vit
Nordhem Badkar Ekerö Gjutmarmor Vit

Nordhem Badkar Ekerö Gjutmarmor Vit

nordhem


18796 SEK / st.
21360 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: BEK1680GFD

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Det självklara valet för dig som vill sätta badkaret i blickfånget. Designen är minimalistisk med mjuka linjer, tack vare den formbara gjutmarmorn. Ekerö har ett härligt baddjup och ryms i de flesta badrum med en längd på dryga 160 cm. Det har även dubbel rygglutning så att du kan sitta åt båda håll.
Gjutmarmor håller värmen längre Gjutmarmor är ett naturmaterial som består av kristalliserade bergsmineraler. Det är både slitstarkt och ovanligt formbart. Samtidigt behåller det värmen längre än t.ex. keramik, så att du får ett skönare bad som dessutom är snällt mot miljön.
Klicka här för produktblad och måttskiss
Klicka här för monteringsanvisning

Varumärke: Nordhem
Serie: Ekerö
Färg: Vit
Material: Gjutmarmor
Längd: 1605 mm
Bredd: 805 mm
Höjd: 600 mm
Baddjup: 450 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Typ: Fristående
Volym: 360 l
Leveranstid: 5-10 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeNordhem
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop