product
8146Nordhem Badkar Djupvik Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/nordhem-badkar-djupvik-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-badkar-djupvik-vit-stonefactory_se(1).jpgInStock9683SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarEtt praktiskt och snyggt badkar med ett imponerande baddjup på hela 50 cm! Passar bra för den med ett mindre badrum som inte får plats med både duschhörn och badkar. Välj mellan standardakryl och kontruktionsförstärkt Nordurit samt mellan vänster- och högerställd modell! Kan kompletteras med duschvägg och panel! <b>Ingår</b> Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. <b>Sanitetsakryl</b> Har 10 års garanti och har en varm, mjuk och något sträv yta. Denna något sträva ytan minskar risken för halka. Sanitetsakrylen behåller färgen bra. Den är förstärkt med glasfiber, vilket ger ett stabilt och hållbart badkar. <b>Nordurit</b> Har 30 års konstruktionsgarantigaranti. Nordurit förstärker badkarets ramverk och ger det mycket mer hållfast jämfört med ett vanligt akrylbadkar. Förutom att badkaret blir mer slitstarkt så bibehålls även vattentempereaturen betydligt längre då det fungerar som isolering. Idealiskt för inbyggnad, då badkaret flexar minimalt mot vad ett vanligt akrylbadkar gör. <b>Inbyggning</b> Det går bra att bygga in badkar som är gjorda i Nordurit, då de är byggda extra kraftigt och utvidgar sig inte på mitten. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-badkar-djupvik-vit-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktblad och måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-badkar-djupvik-vit-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Djupvik</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Nordurit/Standardakryl</td> </tr> <tr> <td>Längd:</td> <td>1500 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>800 mm</td> </tr> <td>Höjd:</td> <td>620 mm</td> </tr> <tr> <td>Baddjup:</td> <td>500 mm</td> </tr> <tr> <td>Front och Gavel:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Utförande:</td> <td>Höger/Vänster</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Överfyllnadsskydd:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Antal personer:</td> <td>2 st</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Hörnbadkar</td> </tr> <tr> <td>Vikt:</td> <td>34 kg/26 kg</td> </tr> <tr> <td>Volym:</td> <td>242 l</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>5-10 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>12910
Nordhem Badkar Djupvik Vit
Nordhem Badkar Djupvik Vit

Nordhem Badkar Djupvik Vit

1500x800 mm

nordhem


9683 SEK / st.
12910 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: BD1580SVD

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Ett praktiskt och snyggt badkar med ett imponerande baddjup på hela 50 cm! Passar bra för den med ett mindre badrum som inte får plats med både duschhörn och badkar. Välj mellan standardakryl och kontruktionsförstärkt Nordurit samt mellan vänster- och högerställd modell!
Kan kompletteras med duschvägg och panel! Ingår Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. Sanitetsakryl Har 10 års garanti och har en varm, mjuk och något sträv yta. Denna något sträva ytan minskar risken för halka. Sanitetsakrylen behåller färgen bra. Den är förstärkt med glasfiber, vilket ger ett stabilt och hållbart badkar. Nordurit Har 30 års konstruktionsgarantigaranti. Nordurit förstärker badkarets ramverk och ger det mycket mer hållfast jämfört med ett vanligt akrylbadkar. Förutom att badkaret blir mer slitstarkt så bibehålls även vattentempereaturen betydligt längre då det fungerar som isolering. Idealiskt för inbyggnad, då badkaret flexar minimalt mot vad ett vanligt akrylbadkar gör. Inbyggning Det går bra att bygga in badkar som är gjorda i Nordurit, då de är byggda extra kraftigt och utvidgar sig inte på mitten.
Klicka här för produktblad och måttskiss
Klicka här för monteringsanvisning

Varumärke: Nordhem
Serie: Djupvik
Färg: Vit
Material: Nordurit/Standardakryl
Längd: 1500 mm
Bredd: 800 mm
Höjd: 620 mm
Baddjup: 500 mm
Front och Gavel: Nej
Utförande: Höger/Vänster
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Överfyllnadsskydd: Nej
Antal personer: 2 st
Typ: Hörnbadkar
Vikt: 34 kg/26 kg
Volym: 242 l
Leveranstid: 5-10 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeNordhem

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop