product
27864Nivito Köksblandare Rhythm RH-350 Industry Borstad Kopparhttps://www.stonefactory.se/inomhus/blandare-handfat-vvs/koksblandare/nivito-koksblandare-rhythm-rh-350-industry-borstad-koppar?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nivito-koksblandare-rhythm-rh-350-industry-borstad-koppar-stonefactory.se.jpgInStock5195SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareNyhet Rythm Industry är serien med industriella detaljer från Nivito. Handtaget samt munstycket har en räfflad yta medans övriga blandaren är borstad. När minimalism möter en industriell design på ett snyggt och tilltalande sätt. <p>Nivitos blandare är gjorda i rostfritt stål som är ett elegant och modernt material av absolut högsta kvalitet; rostfria blandare blir därför det utlimata valet i ett svenskt kök. Processen att framställa rostfritt stål är den mest avancerade på marknaden. Nivitos kvalitetssäkring är noga framtagna in i det minsta detalj med hela 10 års garanti. Nivito använder den senaste teknologin inom både funktionalitet och miljö. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässingsblandare slipper man få i sig någon mängd giftigt bly. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök. <B>Installation</B> Vi rekommenderar att du anlitar professionell VVS-installatör. OBS! Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas, innan blandaren monteras. OBS! Vid koppling av anslutningsslang (Soft PEX®) ska matarledningens anslutningskoppling vara avstängd.</p> <B>Garanti</B> 10 års garanti. Garantin gäller i 10 år från inköpsdatum. Blandaren ska vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation ska vara fackmannamässig utförande och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte normalt slitage, frysskador, vattenskador och funktionsfel som uppstår genom orenheter i vattnet.</p> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nivito-koksblandare-rhythm-industry-ritning-stonefactory.se.pdf">Ritning hittar ni här</a> <BR> 5195
Nivito Köksblandare Rhythm RH-350 Industry Borstad Koppar

Nivito Köksblandare Rhythm RH-350 Industry Borstad Koppar

nivito
Nivito Rhythm Industry, det självklara valet i rostfritt stål.
5195 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: RH-350-IN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Nyhet Rythm Industry är serien med industriella detaljer från Nivito. Handtaget samt munstycket har en räfflad yta medans övriga blandaren är borstad. När minimalism möter en industriell design på ett snyggt och tilltalande sätt.

Nivitos blandare är gjorda i rostfritt stål som är ett elegant och modernt material av absolut högsta kvalitet; rostfria blandare blir därför det utlimata valet i ett svenskt kök. Processen att framställa rostfritt stål är den mest avancerade på marknaden. Nivitos kvalitetssäkring är noga framtagna in i det minsta detalj med hela 10 års garanti. Nivito använder den senaste teknologin inom både funktionalitet och miljö. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässingsblandare slipper man få i sig någon mängd giftigt bly. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök. Installation Vi rekommenderar att du anlitar professionell VVS-installatör. OBS! Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas, innan blandaren monteras. OBS! Vid koppling av anslutningsslang (Soft PEX®) ska matarledningens anslutningskoppling vara avstängd.

Garanti 10 års garanti. Garantin gäller i 10 år från inköpsdatum. Blandaren ska vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation ska vara fackmannamässig utförande och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte normalt slitage, frysskador, vattenskador och funktionsfel som uppstår genom orenheter i vattnet.


Ritning hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeNivito
SerieIndustry
TypKöksblandare
FärgKoppar
YtaBorstad
Höjd295 mm
Piputsprång200 mm
Håltagning35 mm
MaterialRostfritt stål
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop