product
34114INR Smyckeskrin Air 60https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badrumsmobler/inr-smyckeskrin-air-60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/inr-smyckeskrin-air-60.jpgInStock1734SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badrumsmoblerFör dig som inte nöjer dig med mindre än det bästa erbjuder AIR dig vid sidan av den Organizer som följer med när du köper din kommod även ett exklusivt och rymligt smyckeskrin unikt designad för serien. Smyckeskrinet som är tillverkat i svartbetsad ek består av flera små fack i två plan med ett tillhörande större lock för förvaring av smycken och dina högst älskade småsaker. Eftersom smyckeskrinet är flyttbart kan du enkelt lyfta upp det och ställa på bänkskivan för att ha nära till hands när du gör dig i ordning på morgonkvisten.2090
INR Smyckeskrin Air 60

INR Smyckeskrin Air 60

INR
1734 SEK / st.
2090 SEK / st.

Beställningsvara 5-10 arbetsdagar

Artikelnummer: 369903

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

För dig som inte nöjer dig med mindre än det bästa erbjuder AIR dig vid sidan av den Organizer som följer med när du köper din kommod även ett exklusivt och rymligt smyckeskrin unikt designad för serien. Smyckeskrinet som är tillverkat i svartbetsad ek består av flera små fack i två plan med ett tillhörande större lock för förvaring av smycken och dina högst älskade småsaker. Eftersom smyckeskrinet är flyttbart kan du enkelt lyfta upp det och ställa på bänkskivan för att ha nära till hands när du gör dig i ordning på morgonkvisten.

Specifikationer

VarumärkeINR
SerieAir 60
FärgSvart
MaterialEk
TypSmyckeskrin
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop