product
27827Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo 80Lhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommod/pulcher-denmark-tvattstallsskap-boxo-80l?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/pulcher-denmark-tvattstallsskap-boxo-80l-stonefactory.se.jpgInStock6090SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommod/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatBoxo 80 är ett 80 cm brett och lyxigt möbelpaket som är tillverkat i 100% SolidTech. Handfatet är stilrent och funktionellt format och finns i två utföranden. Vid val av 80L så är handfatets vask placerad på vänster sida. Undertill finns en inbyggd hylla för handdukar. Bottenventilen monteras dolt under den medföljande plattan. Tvättställsskåpet är för väggmontering och passar perfekt för det mindre badrummet. Vi rekommenderar att nyttja en bottenventil som ej kan stängas. <br> Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material. <br> <br> Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet. <br> <br> <B>bottenventil, vattenlås och bultmontage ingår ej</B> <BR> 8700
Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo 80L
Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo 80L

Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo 80L

pulcher
Ett exklusivt möbelpaket för väggmontering.
6090 SEK / st.
8700 SEK / st.

Produceras vid beställning. Kontakta kundtjänst för leveranstid

Artikelnummer: 715264684

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Boxo 80 är ett 80 cm brett och lyxigt möbelpaket som är tillverkat i 100% SolidTech. Handfatet är stilrent och funktionellt format och finns i två utföranden. Vid val av 80L så är handfatets vask placerad på vänster sida. Undertill finns en inbyggd hylla för handdukar. Bottenventilen monteras dolt under den medföljande plattan. Tvättställsskåpet är för väggmontering och passar perfekt för det mindre badrummet. Vi rekommenderar att nyttja en bottenventil som ej kan stängas.

Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material.

Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet.

bottenventil, vattenlås och bultmontage ingår ej

Specifikationer

VarumärkePulcher Denmark
SerieBoxo
TypTvättställsskåp
Höjd200 mm
Bredd800 mm
Djup350 mm
FärgVit
YtaMatt
FormRektangulärt
MaterialSolidTec
PlaceringVägghängd
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop