product
27822Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo 33https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommod/pulcher-denmark-tvattstallsskap-boxo-33?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/pulcher-denmark-tvattstallsskap-boxo-33-stonefactory.se.jpgInStock5107SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommod/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatBoxo 33 är ett litet mindre men lyxigt möbelpaket som är tillverkat i 100% SolidTech. Handfatet är stilrent och funktionellt format. Undertill finns en inbyggd hylla för handdukar. Bottenventilen monteras dolt under den medföljande plattan. Tvättställsskåpet är för väggmontering och passar perfekt för det mindre badrummet. Vi rekommenderar att nyttja en bottenventil som ej kan stängas. <br> Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material. <br> <br> Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet. <br> <br> <B>bottenventil, vattenlås och bultmontage ingår ej</B> <BR> 7295
Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo 33
Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo 33
Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo 33
Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo 33
Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo 33

Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo 33

pulcher
Ett exklusivt möbelpaket för väggmontering.
5107 SEK / st.
7295 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 715261526

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Boxo 33 är ett litet mindre men lyxigt möbelpaket som är tillverkat i 100% SolidTech. Handfatet är stilrent och funktionellt format. Undertill finns en inbyggd hylla för handdukar. Bottenventilen monteras dolt under den medföljande plattan. Tvättställsskåpet är för väggmontering och passar perfekt för det mindre badrummet. Vi rekommenderar att nyttja en bottenventil som ej kan stängas.

Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material.

Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet.

bottenventil, vattenlås och bultmontage ingår ej

Specifikationer

VarumärkePulcher Denmark
SerieBoxo
TypTvättställsskåp
Höjd260 mm
Bredd330 mm
Djup330 mm
FärgVit
YtaMatt
FormFyrkantigt
MaterialSolidTec
PlaceringVägghängd
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop