• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
"}
category

Tvättställsskåp & kommod

Med rätt tvättställskåp eller kommod kan ni öka förvaringsutrymmet i badrummet. Tvättställsskåp finns med integrerade tvättställ och handfat eller helt fristående för montering av fristående handfat. I denna kategori har vi valt ut några favoriter som vi tror kommer passa er och ert badrum. Badrumsinredning är ett utmärkt sätt att personifiera utrymmet och göra det mer unikt. Välj moderna linjer för en minimalistisk look och mer detaljer och varmare toner för en mer lantlig känsla. Även handtagen har en stor betydelse för känslan som man skapar i badrummet. Samma möbler kan förmedla helt olika känslor beroende på handtagets design, placering eller utformning.

Vanliga frågor

Vad är en kommod?

En kommod är en möbel som du har i badrummet med ett nedsänkt handfat, under finns ett skåp.

Hur långt bör man ha mellan tvättställ och spegelskåp?

Detta är individuellt men en riktlinje kan vara att spegelskåpet installeras runt 100-180 och tvättstället installeras på 80-85 cm.

Kan man byta kommod själv?

Du får byta kommod själv, det finns ingen lag som hindrar detta. Om du känner dig osäker rekommenderar vi att använda en auktoriserad installatör. Du kan beställa installation av din kommod i samband med din beställning, läs mer här.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory