product
32858Svedbergs Tvättställskåp Stil Ram Svart Ek 800x350 https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommod/svedbergs-tvattstallskap-stil-ram-svart-ek-800x350?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/svedbergs-tvattstallskap-stil-ram-svart-ek-800x350-stonefactory.se.jpgInStock7744SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/badrumsmobler/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommodTvättställsskåp Svedbergs Stil Svart Ek är ett elegant tvättställsskåp med två lådor i vackert utförande. Svedbergs serie Stil har ett klassiskt och stilrent intryck. Skåpets lådor är fullt utdragbara, mjukstängande och lättjusterade. <p> Komplettera ditt tvättställsskåp med tvättställ, blandare och handtag. <p> <b>BOX ONE </b> Detta skåp har lådfronter med ramutförande. Den översta lådan i skåpet är i utförandet BOX ONE som har en inredning av formsprutad plast som är tålig och lättskött. Materialet i lådans botten är behandlad för att inget ska glida omkring. <p> <b>BOX ONE +</b> Detta skåp har lådfronter med ramutförande. Den övre lådan i skåpet är i utförandet BOX ONE+ som har en inredning i svart träinredning med två lösa, lite mindre trälådor som du kan placera var du vill. <p> Skåpet levereras dessutom med en kromad bottenventil och med Easy Clean som är ett praktiskt vattenlås som gör det enklare att rensa och hålla rent och det ingår som standard i skåpen i serien Stil. <p> <b>OBS endast tvättställskåpet, köp till ett tvättställ eller en bänkskiva med ovanpåliggande tvättställ.</b> <p> Välj mellan nedanstående tvättställ, tryck på länkarna i fetstil nedan för att se vilka som passar. <a href="https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/svedbergs-tvattstall-sand-80"><b>- Tvättställ Sand</b></a> <p> <a href="https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfat/svedbergs-tvattstall-skapa-410-mm"><b>- Tvättställ Skapa 810</b></a> <p> <b>Rengöring</b> Badrumsmöbler från Svedbergs är fukttåliga, men får inte överspolas med vatten. Undvik att placera dem direkt intill badkar eller dusch utan ordentlig duschavskärmning. Låt inte vatten bli kvar på ytorna, torka bort det så snart du kan. Rengör med milt rengöringsmedel och mjuk trasa. 9680
Svedbergs Tvättställskåp Stil Ram Svart Ek 800x350
Svedbergs Tvättställskåp Stil Ram Svart Ek 800x350

Svedbergs Tvättställskåp Stil Ram Svart Ek 800x350

Svedbergs
7744 SEK / st.
9680 SEK / st.

Beställningsvara 5-10 arbetsdagar

Artikelnummer: A28812

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsskåp Svedbergs Stil Svart Ek är ett elegant tvättställsskåp med två lådor i vackert utförande. Svedbergs serie Stil har ett klassiskt och stilrent intryck. Skåpets lådor är fullt utdragbara, mjukstängande och lättjusterade.

Komplettera ditt tvättställsskåp med tvättställ, blandare och handtag.

BOX ONE Detta skåp har lådfronter med ramutförande. Den översta lådan i skåpet är i utförandet BOX ONE som har en inredning av formsprutad plast som är tålig och lättskött. Materialet i lådans botten är behandlad för att inget ska glida omkring.

BOX ONE + Detta skåp har lådfronter med ramutförande. Den övre lådan i skåpet är i utförandet BOX ONE+ som har en inredning i svart träinredning med två lösa, lite mindre trälådor som du kan placera var du vill.

Skåpet levereras dessutom med en kromad bottenventil och med Easy Clean som är ett praktiskt vattenlås som gör det enklare att rensa och hålla rent och det ingår som standard i skåpen i serien Stil.

OBS endast tvättställskåpet, köp till ett tvättställ eller en bänkskiva med ovanpåliggande tvättställ.

Välj mellan nedanstående tvättställ, tryck på länkarna i fetstil nedan för att se vilka som passar. - Tvättställ Sand

- Tvättställ Skapa 810

Rengöring Badrumsmöbler från Svedbergs är fukttåliga, men får inte överspolas med vatten. Undvik att placera dem direkt intill badkar eller dusch utan ordentlig duschavskärmning. Låt inte vatten bli kvar på ytorna, torka bort det så snart du kan. Rengör med milt rengöringsmedel och mjuk trasa.

Specifikationer

VarumärkeSvedbergs
SerieStil
TypTvättställsskåp
Höjd500 mm
Bredd800 mm
Djup350 mm
FärgSvart Ek
YtaTräfaner
MaterialSpånskiva
PlaceringVägghängd
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop