product
33425Svedbergs Tvättställskåp Stil Fas Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommod/svedbergs-tvattstallskap-stil-fas-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/svedbergs-tvattstallskap-stil-fas-vit-stonefactory.se.jpgInStock4399SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/badrumsmobler/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommodTvättställsskåp Svedbergs Stil Fas är ett elegant tvättställsskåp i vackert utförande anpassat för enkelt tvättställ. Detta skåp har en fasad dörr och en flyttbar förvaringslåda. Svedbergs serie Stil har ett klassiskt och stilrent intryck. Skåpets lådor är fullt utdragbara, mjukstängande och lättjusterade. <p> Komplettera ditt tvättställsskåp med tvättställ, blandare och handtag. <p> Detta skåp har en fasad dörr och det levereras dessutom med en kromad bottenventil och med Easy Clean är ett praktiskt vattenlås som gör det enklare att rensa och hålla rent och det ingår som standard i skåpen i serien Stil. <p> <b>Klicka på länken nedan för att komma till tillhörande tvättställ</b> <p> <a href="https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfat/svedbergs-tvattstall-skapa-410-mm"><b>- Tvättställ Skapa 410</b></a> <p> <a href="https://www.stonefactory.se/svedbergs-tvattstall-sand-29110"><b>- Tvättställ Sand 40</b></a> <p> <b>Rengöring</b> Badrumsmöbler från Svedbergs är fukttåliga, men får inte överspolas med vatten. Undvik att placera dem direkt intill badkar eller dusch utan ordentlig duschavskärmning. Låt inte vatten bli kvar på ytorna, torka bort det så snart du kan. Rengör med milt rengöringsmedel och mjuk trasa. <p> 5515
Svedbergs Tvättställskåp Stil Fas Vit

Svedbergs Tvättställskåp Stil Fas Vit

Svedbergs
4399 SEK / st.
5515 SEK / st.

Beställningsvara 5-10 arbetsdagar

Artikelnummer: U25416

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsskåp Svedbergs Stil Fas är ett elegant tvättställsskåp i vackert utförande anpassat för enkelt tvättställ. Detta skåp har en fasad dörr och en flyttbar förvaringslåda. Svedbergs serie Stil har ett klassiskt och stilrent intryck. Skåpets lådor är fullt utdragbara, mjukstängande och lättjusterade.

Komplettera ditt tvättställsskåp med tvättställ, blandare och handtag.

Detta skåp har en fasad dörr och det levereras dessutom med en kromad bottenventil och med Easy Clean är ett praktiskt vattenlås som gör det enklare att rensa och hålla rent och det ingår som standard i skåpen i serien Stil.

Klicka på länken nedan för att komma till tillhörande tvättställ

- Tvättställ Skapa 410

- Tvättställ Sand 40

Rengöring Badrumsmöbler från Svedbergs är fukttåliga, men får inte överspolas med vatten. Undvik att placera dem direkt intill badkar eller dusch utan ordentlig duschavskärmning. Låt inte vatten bli kvar på ytorna, torka bort det så snart du kan. Rengör med milt rengöringsmedel och mjuk trasa.

Specifikationer

VarumärkeSvedbergs
SerieStil
TypTvättställsskåp
Höjd500 mm
Bredd400 mm
Djup350 mm
FärgVit
YtaUV-lackerad
MaterialSpånskiva
PlaceringVägghängd
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop