product
32865Svedbergs Tvättställskåp Forma Svart Ek 800x350https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommod/svedbergs-tvattstallskap-forma-svart-ek-800x350?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/svedbergs-tvattstallskap-forma-svart-ek-800x350-stonefactory.se.jpgInStock4604SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/badrumsmobler/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommodTvättställsskåp Svedbergs Forma 800x350 är ett elegant tvättställsskåp med en låda i vackert utförande anpassat för enkelt tvättställ. Detta skåp har en låda och en invändig plåthylla. Svedbergs serie Forma har ett elegant och stilrent intryck. Skåpets lådor är fullt utdragbara, mjukstängande och lättjusterade. <p> Komplettera ditt tvättställsskåp med tvättställ, blandare och handtag. <p> Skåpet levereras dessutom med en kromad bottenventil och med Easy Clean som är ett praktiskt vattenlås som gör det enklare att rensa och hålla rent och det ingår som standard i skåpen i serien Forma. <p> <b>OBS endast tvättställskåpet, köp till ett tvättställ eller en bänkskiva med ovanpåliggande tvättställ.</b> <p> Välj mellan nedanstående bänkskivor, tryck på länkarna i fetstil nedan för att se vilka som passar. <a href="https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/bankskivor/svedbergs-bankskiva-tebas-800"><b>- Tebas</b></a> <p> <a href="https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/bankskivor/svedbergs-bankskiva-helix-800"><b>- Marmor</b></a> <p> Välj mellan nedanstående tvättställ, tryck på länkarna i fetstil nedan för att se vilka som passar. <a href="https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/svedbergs-tvattstall-sand-80"><b>- Tvättställ Sand</b></a> <p> <a href="https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfat/svedbergs-tvattstall-skapa-410-mm"><b>- Tvättställ Skapa 810</b></a> <p> <b>Rengöring</b> Badrumsmöbler från Svedbergs är fukttåliga, men får inte överspolas med vatten. Undvik att placera dem direkt intill badkar eller dusch utan ordentlig duschavskärmning. Låt inte vatten bli kvar på ytorna, torka bort det så snart du kan. Rengör med milt rengöringsmedel och mjuk trasa. 5755
Svedbergs Tvättställskåp Forma Svart Ek 800x350

Svedbergs Tvättställskåp Forma Svart Ek 800x350

Svedbergs
4604 SEK / st.
5755 SEK / st.

Beställningsvara 5-10 arbetsdagar

Artikelnummer: U18810

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsskåp Svedbergs Forma 800x350 är ett elegant tvättställsskåp med en låda i vackert utförande anpassat för enkelt tvättställ. Detta skåp har en låda och en invändig plåthylla. Svedbergs serie Forma har ett elegant och stilrent intryck. Skåpets lådor är fullt utdragbara, mjukstängande och lättjusterade.

Komplettera ditt tvättställsskåp med tvättställ, blandare och handtag.

Skåpet levereras dessutom med en kromad bottenventil och med Easy Clean som är ett praktiskt vattenlås som gör det enklare att rensa och hålla rent och det ingår som standard i skåpen i serien Forma.

OBS endast tvättställskåpet, köp till ett tvättställ eller en bänkskiva med ovanpåliggande tvättställ.

Välj mellan nedanstående bänkskivor, tryck på länkarna i fetstil nedan för att se vilka som passar. - Tebas

- Marmor

Välj mellan nedanstående tvättställ, tryck på länkarna i fetstil nedan för att se vilka som passar. - Tvättställ Sand

- Tvättställ Skapa 810

Rengöring Badrumsmöbler från Svedbergs är fukttåliga, men får inte överspolas med vatten. Undvik att placera dem direkt intill badkar eller dusch utan ordentlig duschavskärmning. Låt inte vatten bli kvar på ytorna, torka bort det så snart du kan. Rengör med milt rengöringsmedel och mjuk trasa.

Specifikationer

VarumärkeSvedbergs
SerieForma
TypTvättställsskåp
Höjd500 mm
Bredd800 mm
Djup350 mm
FärgSvart Ek
YtaTräfaner
MaterialSpånskiva
PlaceringVägghängd
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop