product
32864Svedbergs Tvättställskåp Forma Fri 60 Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommod/svedbergs-tvattstallskap-forma-fri-60-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/svedbergs-tvattstallskap-forma-fri-60-vit-stonefactory.se.jpgInStock4042SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/badrumsmobler/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommodTvättställsskåp Svedbergs Forma Fri 60 är ett stilrent tvättställsskåp med en låda, Easy Clean vattenlås och bottenventil. Bredd 600 mm. Tvättställ, blandare och handtag/knopp köpes till separat. <p> Komplettera ditt tvättställsskåp med tvättställ, blandare och handtag. <p> <b>BOX ONE </b> Skåpet har en inredning av formsprutad plast som är tålig och lättskött. Materialet i lådans botten är behandlad för att inget ska glida omkring. <p> <b>BOX ONE +</b> Skåpet har en svart, lyxigare träinredning med två lösa, lite mindre trälådor som du kan placera var du vill.<p> <b>OBS endast tvättställskåpet, köp till ett tvättställ, blandare och handtag.</b> <p> Välj mellan nedanstående tvättställ, tryck på länkarna i fetstil nedan för att se vilka som passar. <a href="https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/svedbergs-tvattstall-square-620-mm"><b>- Tvättställ Square</b></a> <p> <b>Rengöring</b> Badrumsmöbler från Svedbergs är fukttåliga, men får inte överspolas med vatten. Undvik att placera dem direkt intill badkar eller dusch utan ordentlig duschavskärmning. Låt inte vatten bli kvar på ytorna, torka bort det så snart du kan. Rengör med milt rengöringsmedel och mjuk trasa. 5065
Svedbergs Tvättställskåp Forma Fri 60 Vit
Svedbergs Tvättställskåp Forma Fri 60 Vit

Svedbergs Tvättställskåp Forma Fri 60 Vit

Svedbergs
4042 SEK / st.
5065 SEK / st.

Beställningsvara 5-10 arbetsdagar

Artikelnummer: A156045

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsskåp Svedbergs Forma Fri 60 är ett stilrent tvättställsskåp med en låda, Easy Clean vattenlås och bottenventil. Bredd 600 mm. Tvättställ, blandare och handtag/knopp köpes till separat.

Komplettera ditt tvättställsskåp med tvättställ, blandare och handtag.

BOX ONE Skåpet har en inredning av formsprutad plast som är tålig och lättskött. Materialet i lådans botten är behandlad för att inget ska glida omkring.

BOX ONE + Skåpet har en svart, lyxigare träinredning med två lösa, lite mindre trälådor som du kan placera var du vill.

OBS endast tvättställskåpet, köp till ett tvättställ, blandare och handtag.

Välj mellan nedanstående tvättställ, tryck på länkarna i fetstil nedan för att se vilka som passar. - Tvättställ Square

Rengöring Badrumsmöbler från Svedbergs är fukttåliga, men får inte överspolas med vatten. Undvik att placera dem direkt intill badkar eller dusch utan ordentlig duschavskärmning. Låt inte vatten bli kvar på ytorna, torka bort det så snart du kan. Rengör med milt rengöringsmedel och mjuk trasa.

Specifikationer

VarumärkeSvedbergs
SerieForma
TypTvättställsskåp
Höjd300 mm
Bredd600 mm
Djup450 mm
FärgVit
YtaTräfaner
MaterialSpånskiva
PlaceringVägghängd
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop