product
33099Svedbergs Bänkskiva DK Dekton Utan Hål 800 Svarthttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/bankskivor/svedbergs-bankskiva-dk-dekton-utan-hal-800-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/svedbergs-bankskiva-dk-utan-hal-600-svart-stonefactory.se.jpgInStock3550SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/bankskivorBänkskiva utan blandarhål till Svedbergs DK sidoskåp. Formgivarna Morten Voss och Stinne Knudsen har hämtat influenser från den skandinaviska designtraditionen, med fokus på såväl det praktiska som det estetiska. Bänkskivan finns i olika längder och färger, ytan är blank och materialet Dekton. <p> Dektons böjhållfasthet är högre än granit samtidigt som materialet klarar höga termperaturer. Det reptåliga och UV-beständiga materialet bleks inte och den icke-porösa ytan gör att skivan är lätt att rengöra.4450
Svedbergs Bänkskiva DK Dekton Utan Hål 800 Svart

Svedbergs Bänkskiva DK Dekton Utan Hål 800 Svart

svedbergs
3550 SEK / st.
4450 SEK / st.

Beställningsvara 5-10 arbetsdagar

Artikelnummer: 130084

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bänkskiva utan blandarhål till Svedbergs DK sidoskåp. Formgivarna Morten Voss och Stinne Knudsen har hämtat influenser från den skandinaviska designtraditionen, med fokus på såväl det praktiska som det estetiska. Bänkskivan finns i olika längder och färger, ytan är blank och materialet Dekton.

Dektons böjhållfasthet är högre än granit samtidigt som materialet klarar höga termperaturer. Det reptåliga och UV-beständiga materialet bleks inte och den icke-porösa ytan gör att skivan är lätt att rengöra.

Specifikationer

VarumärkeSvedbergs
TypBänkskiva
MaterialDekton
SerieDK
YtaBlank
Tjocklek i mm12
Bredd800 mm
Djup450 mm
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop