• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
36451Scandtap Bathroom Concepts Tvättställ Solid R2 Vit Matthttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/scandtap-bathroom-concepts-tvattstall-solid-r2-vit-matt?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/scandtap-bathroom-concepts-tvattstall-solid-r2-vit-matt-amber-stonefactory.se.jpgInStock4501SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatSolid Surface är ett matt vitt kompositmaterial med premiumkänsla och en tidlös inneboende minimalism som påminner om matt sten, vilket gör det idealiskt för skandinavisk inredningsdesign. Materialet har valts ut eftersom det skapar ett unikt, stilrent och exklusivt intryck när det kombineras med detaljer i rostfritt stål, både med och utan PVD-behandlade ytor. Solid surface är enormt lättarbetat och möjliggör oöverträffade designvisioner av stil och minimalism. Ytan är hållbar och lätt att rengöra. Är olyckan framme kan mindre märken, repor och missfärgningar enkelt poleras bort eftersom materialet är helt genomfärgat, homogent och ickeporöst. Tack vare detta har inredningsdetaljer i solid surface en utmärkt beständighet över tid. <P> <B>Rengöring</B> Rengör tvättstället med lite tvål och en fuktig trasa, skölj av med rent vatten och torka sedan av med en torr trasa. För polering av mindre repor och missfärgningar i ytor, använd med fördel Slipsvamp Scandtap Bathroom Concepts som finns att köpa under tillval.4995

Scandtap Bathroom Concepts Tvättställ Solid R2 Vit Matt
Tvättställ Scandtap Bathroom Concepts Solid R2 är ett fristående tvättställ i mattvit solid surface.
Den inre skålformen är mjukt rundad, vilket kompletteras av en rak yttre siluett. Varje tvättställ är handgjort och har en unik karaktär. Beställ till bottenventil och blandare.

scandtap
4501 SEK / st.
4995 SEK / st.

Artikelnummer: 46002P

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop