product
27571Pulcher Denmark handfat Shape 60https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/pulcher-denmark-handfat-shape-60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/pulcher-denmark-handfat-shape-60-stonefactory.se.jpgInStock3815SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatShape 60 är ett ovalt och lågt handfat för bänkmontering i Dansk design. Handfatets design utstrålar ett lugn och harmoni, passar perfekt i det lyxiga badrummet.. Kombinera gärna två handfat i badrummet för en extra wow-känsla. <br> Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material. <br> <br> Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet. <br> <br> <B>bottenventil och vattenlås ingår ej</B> <BR> 5450
Pulcher Denmark handfat Shape 60
Pulcher Denmark handfat Shape 60
Pulcher Denmark handfat Shape 60
Pulcher Denmark handfat Shape 60

Pulcher Denmark handfat Shape 60

pulcher
Danskt designat handfat för bänkmontering.
3815 SEK / st.
5450 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 715264017

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Shape 60 är ett ovalt och lågt handfat för bänkmontering i Dansk design. Handfatets design utstrålar ett lugn och harmoni, passar perfekt i det lyxiga badrummet.. Kombinera gärna två handfat i badrummet för en extra wow-känsla.

Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material.

Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet.

bottenventil och vattenlås ingår ej

Specifikationer

VarumärkePulcher Denmark
SerieShape
TypHandfat
Höjd105 mm
Bredd600 mm
Djup350 mm
FärgVit
YtaMatt
FormOval
MaterialSolidTec
PlaceringBänkmontering
Vikt (kg)7 Kg
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop