product
27516Pulcher Denmark handfat Kubo Mini 40Lhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/pulcher-denmark-handfat-kubo-mini-40l?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/pulcher-denmark-handfat-kubo-mini-40l-1-stonefactory.se.jpgInStock3150SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatKubo mini är ett litet och smart design handfat för väggmontering i det lilla badrummet. Bottenventilen monteras dolt under medföljande platta. Vi rekommenderar att nyttja en bottenventil som ej kan stängas. Bottenventilen kan enkelt tas fram genom att lyfta på plattan i handfatet vid rengöring. <br> Handfatet är i vänster modell (vask till vänster och blandare till höger), finns även i höger modell. <br> <br> Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material. <br> <br> Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet. <br> <br> <B>bottenventil, vattenlås och bultmontage ingår ej</B> <br> <br>4500
Pulcher Denmark handfat Kubo Mini 40L
Pulcher Denmark handfat Kubo Mini 40L
Pulcher Denmark handfat Kubo Mini 40L
Pulcher Denmark handfat Kubo Mini 40L

Pulcher Denmark handfat Kubo Mini 40L

pulcher
Ett exklusivt handfat för väggmontering.
3150 SEK / st.
4500 SEK / st.

Beställningsvara. Leveranstid cirka 6 veckor

Artikelnummer: 715264687

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Kubo mini är ett litet och smart design handfat för väggmontering i det lilla badrummet. Bottenventilen monteras dolt under medföljande platta. Vi rekommenderar att nyttja en bottenventil som ej kan stängas. Bottenventilen kan enkelt tas fram genom att lyfta på plattan i handfatet vid rengöring.

Handfatet är i vänster modell (vask till vänster och blandare till höger), finns även i höger modell.

Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material.

Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet.

bottenventil, vattenlås och bultmontage ingår ej

Specifikationer

VarumärkePulcher Denmark
SerieKubo
TypHandfat
Höjd100 mm
Bredd400 mm
Djup200 mm
FärgVit
YtaMatt
FormRektangulär
MaterialSolidTec
PlaceringVägghängd
Vikt (kg)7 kg
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop