product
28022Pulcher Denmark handfat Kubo 50SRhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/pulcher-denmark-handfat-kubo-50sr?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/pulcher-denmark-handfat-kubo-50sr-stonefactory.se.jpgInStock4270SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatKubo är ett snyggt och smart design handfat för väggmontering till badrummet eller mindre gästtoaletten. Bottenventilen monteras dolt under medföljande platta. Vi rekommenderar att nyttja en bottenventil som ej kan stängas. Bottenventilen kan enkelt tas fram genom att lyfta på plattan i handfatet vid rengöring. <br> Handfatet är i höger modell (vask till höger och blandare till vänster), finns även i vänster modell. <br> <br> Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material. <br> <br> Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet. <br> <br> <B>bottenventil, vattenlås och bultmontage ingår ej</B> <br> <br>6100
Pulcher Denmark handfat Kubo 50SR
Pulcher Denmark handfat Kubo 50SR
Pulcher Denmark handfat Kubo 50SR
Pulcher Denmark handfat Kubo 50SR
Pulcher Denmark handfat Kubo 50SR

Pulcher Denmark handfat Kubo 50SR

pulcher
Ett exklusivt handfat för väggmontering.
4270 SEK / st.
6100 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 715264014

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Kubo är ett snyggt och smart design handfat för väggmontering till badrummet eller mindre gästtoaletten. Bottenventilen monteras dolt under medföljande platta. Vi rekommenderar att nyttja en bottenventil som ej kan stängas. Bottenventilen kan enkelt tas fram genom att lyfta på plattan i handfatet vid rengöring.

Handfatet är i höger modell (vask till höger och blandare till vänster), finns även i vänster modell.

Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material.

Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet.

bottenventil, vattenlås och bultmontage ingår ej

Specifikationer

VarumärkePulcher Denmark
SerieKubo
TypHandfat
Höjd150 mm
Bredd500 mm
Djup300 mm
FärgVit
YtaMatt
FormRektangulär
MaterialSolidTec
PlaceringVägghängd
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop