product
27604Pulcher Denmark handfat Kubo 50Lhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/pulcher-denmark-handfat-kubo-50l?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/pulcher-denmark-handfat-kubo-50l-stonefactory.se.jpgInStock4655SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatKubo 50L är ett slimmat handfat av hög design, raka och smala linjer gör det minimalistiskt. Handfatet är för väggmontering och passar både det större som mindre badrummet. Bottenventilen monteras dolt under medföljande platta. Vi rekommenderar att nyttja en bottenventil som ej kan stängas. Bottenventilen kan enkelt tas fram genom att lyfta på plattan i handfatet vid rengöring. Modell 50L är 400mm djup medans modell 50 är 300mm djup. <br> Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material. <br> <br> Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet. <br> <br> <B>bottenventil, vattenlås och bultmontage ingår ej</B> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/pulcher-denmark-handfat-kubo-50l-ritning-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för manual samt måttskiss</b></a> <BR> 6650
Pulcher Denmark handfat Kubo 50L
Pulcher Denmark handfat Kubo 50L
Pulcher Denmark handfat Kubo 50L

Pulcher Denmark handfat Kubo 50L

pulcher
Ett exklusivt handfat för väggmontering.
4655 SEK / st.
6650 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 715261533

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Kubo 50L är ett slimmat handfat av hög design, raka och smala linjer gör det minimalistiskt. Handfatet är för väggmontering och passar både det större som mindre badrummet. Bottenventilen monteras dolt under medföljande platta. Vi rekommenderar att nyttja en bottenventil som ej kan stängas. Bottenventilen kan enkelt tas fram genom att lyfta på plattan i handfatet vid rengöring.
Modell 50L är 400mm djup medans modell 50 är 300mm djup.
Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material.

Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet.

bottenventil, vattenlås och bultmontage ingår ej
Klicka här för manual samt måttskiss

Specifikationer

VarumärkePulcher Denmark
SerieKubo
TypHandfat
Höjd130 mm
Bredd500 mm
Djup400 mm
FärgVit
YtaMatt
FormRektangulär
MaterialSolidTec
PlaceringVägghängd
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop