product
27602Pulcher Denmark handfat Escape 51https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/pulcher-denmark-handfat-escape-51?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/pulcher-denmark-handfat-escape-51-2-stonefactory.se.jpgInStock4270SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatEscape 51 är ett runt och ståtligt handfat för bänkmontering i Dansk design. Handfatets design är robust och tidlös, passar perfekt i det lyxiga badrummet. Kombinera gärna två handfat i badrummet för en extra wow-känsla. <br> Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material. <br> <br> Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet. <br> <br> <B>bottenventil och vattenlås ingår ej</B> <BR> 6100
Pulcher Denmark handfat Escape 51
Pulcher Denmark handfat Escape 51
Pulcher Denmark handfat Escape 51
Pulcher Denmark handfat Escape 51

Pulcher Denmark handfat Escape 51

pulcher
Danskt designat handfat för bänkmontering.
4270 SEK / st.
6100 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 715264016

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Escape 51 är ett runt och ståtligt handfat för bänkmontering i Dansk design. Handfatets design är robust och tidlös, passar perfekt i det lyxiga badrummet. Kombinera gärna två handfat i badrummet för en extra wow-känsla.

Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material.

Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet.

bottenventil och vattenlås ingår ej

Specifikationer

VarumärkePulcher Denmark
SerieEscape
TypHandfat
Höjd105 mm
Bredd515 mm
Djup515 mm
FärgVit
YtaMatt
FormRund
MaterialSolidTec
PlaceringBänkmontering
Vikt (kg)11 Kg
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop