product
27524Pulcher Denmark Fristående handfat White Bucatinihttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/pulcher-denmark-fristaende-handfat-white-bucatini?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/pulcher-denmark-fristaende-handfat-white-bucatini-stonefactory.se.jpgInStock18060SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatWhite Bucatini är ett snyggt och unikt designhandfat från Danmark. Modellen är fristående och tillverkat i massiv Solidtech® komposit. Handfatet har en snygg design med runda former som lyfter känslan i badrummet. <br> <br> Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material. <br> <br> Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet. <br> <br> <B>Bottenventil ingår ej</B> <br> <br>25800
Pulcher Denmark Fristående handfat White Bucatini
Pulcher Denmark Fristående handfat White Bucatini
Pulcher Denmark Fristående handfat White Bucatini
Pulcher Denmark Fristående handfat White Bucatini

Pulcher Denmark Fristående handfat White Bucatini

pulcher
Ett exklusivt fristående handfat i Solidtech®.
18060 SEK / st.
25800 SEK / st.

Beställningsvara. Leveranstid cirka 6 veckor

Artikelnummer: 715261538

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

White Bucatini är ett snyggt och unikt designhandfat från Danmark.
Modellen är fristående och tillverkat i massiv Solidtech® komposit. Handfatet har en snygg design med runda former som lyfter känslan i badrummet.

Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material.

Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet.

Bottenventil ingår ej

Specifikationer

VarumärkePulcher Denmark
SerieBucatini
TypHandfat
Höjd900 mm
Bredd630 mm
Djup420 mm
FärgVit
YtaMatt
FormOval
MaterialSolidTec
PlaceringGolv
Vikt (kg)30 kg
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop