product
27526Pulcher Denmark Fristående handfat Space 45https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/pulcher-denmark-fristaende-handfat-space-45?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/pulcher-denmark-fristaende-handfat-space-45-1-stonefactory.se.jpgInStock12950SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatHandfatet Space har en rund och minimalistisk dansk design och kan placeras på unika platser. Modellen är fristående och tillverkat i massiv Solidtech® komposit. Vattenlåset ansluts i golv eller vägg. <br> <br> Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material. <br> <br> Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet. <br> <br> <B>Bottenventil ingår ej</B> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/pulcher-denmark-fristaende-handfat-space-45-manual.pdf"><b>Klicka här för manual samt måttskiss</b></a> <BR>18500
Pulcher Denmark Fristående handfat Space 45
Pulcher Denmark Fristående handfat Space 45
Pulcher Denmark Fristående handfat Space 45

Pulcher Denmark Fristående handfat Space 45

pulcher
Ett exklusivt fristående handfat i Solidtech®.
12950 SEK / st.
18500 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 715264015

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Handfatet Space har en rund och minimalistisk dansk design och kan placeras på unika platser.
Modellen är fristående och tillverkat i massiv Solidtech® komposit. Vattenlåset ansluts i golv eller vägg.

Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material.

Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet.

Bottenventil ingår ej
Klicka här för manual samt måttskiss

Specifikationer

VarumärkePulcher Denmark
SerieSpace
TypHandfat
Höjd900 mm
Bredd450 mm
Djup450 mm
FärgVit
YtaMatt
FormRund
MaterialSolidTec
PlaceringGolv
Vikt (kg)40 kg
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop