product
27525Pulcher Denmark Fristående handfat Black Bucatinihttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/pulcher-denmark-fristaende-handfat-black-bucatini?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/pulcher-denmark-fristaende-handfat-black-bucatini-stonefactory.se.jpgInStock16100SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatBlack Bucatini är ett snyggt och unikt designhandfat från Danmark i mattsvart finish. Modellen är fristående och tillverkat i massiv Solidtech® komposit. Handfatet har en snygg design med runda former som lyfter känslan i badrummet. <br> <br> Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material. <br> <br> Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet. <br> <br> <B>Bottenventil ingår ej</B> <br> <br>23000
Pulcher Denmark Fristående handfat Black Bucatini
Pulcher Denmark Fristående handfat Black Bucatini
Pulcher Denmark Fristående handfat Black Bucatini
Pulcher Denmark Fristående handfat Black Bucatini

Pulcher Denmark Fristående handfat Black Bucatini

pulcher
Ett exklusivt fristående handfat i Solidtech®.
16100 SEK / st.
23000 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 715261537

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Black Bucatini är ett snyggt och unikt designhandfat från Danmark i mattsvart finish.
Modellen är fristående och tillverkat i massiv Solidtech® komposit. Handfatet har en snygg design med runda former som lyfter känslan i badrummet.

Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material.

Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet.

Bottenventil ingår ej

Specifikationer

VarumärkePulcher Denmark
SerieBucatini
TypHandfat
Höjd900 mm
Bredd630 mm
Djup420 mm
FärgSvart
YtaMatt
FormOval
MaterialSolidTec
PlaceringGolv
Vikt (kg)30 kg
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop