• kundservice@stonefactory.se
    • Kundtjänst
  • Till kassan
Stonefactory
  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
23533Primy Tvättställ Steel Rare S (Coal)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfat/primy-tvattstall-steel-rare-s-coal?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-tvattstall-steel-rare-s-coal-ultramatt-stonefactory.se.jpgInStock8096SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatFristående tvättställ i massivt rostfritt stål. Varje tvättställ är handgjort och har en unik karaktär. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. by Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Dessa ytor har utvecklats för - och godkänts av arkitekter som specialiserar sig på inredningsdesign. Färgerna är influerade av industriella teman; och kombineras med by Primy-produkternas minimalistiska former. Idealiskt till den moderna industriella interiören. by Primy - The Architect’s Choice. COAL: Den perfekta mattsvarta ytan för blandare i rostfritt stål. Baserad på de råa, industriella, och mörka metaller som var ikoniska under ångkraftens största period. Coal är mångsidigt och skapar utsökta förutsättningar för unik personlig inredning. Den mjuka lystern och mörka metallytan inspirerar och skapar ett distinkt kraftfullt intryck. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstall-steel-basin-manual-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> 8995
Primy Tvättställ Steel Rare S (Coal)
Primy Tvättställ Steel Rare S (Coal)

Primy Tvättställ Steel Rare S (Coal)

primy
NYHET 2019!

8 096 kr
8 995 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 40016p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Fristående tvättställ i massivt rostfritt stål. Varje tvättställ är handgjort och har
en unik karaktär. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. by Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Dessa ytor har utvecklats för - och godkänts av arkitekter som specialiserar sig på inredningsdesign. Färgerna är influerade av industriella teman; och kombineras med by Primy-produkternas minimalistiska former. Idealiskt till den moderna industriella interiören. by Primy - The Architect’s Choice. COAL: Den perfekta mattsvarta ytan för blandare i rostfritt stål. Baserad på de råa, industriella, och mörka metaller som var ikoniska under ångkraftens största period. Coal är mångsidigt och skapar utsökta förutsättningar för unik personlig inredning. Den mjuka lystern och mörka metallytan inspirerar och skapar ett distinkt kraftfullt intryck.
Monteringsanvisning hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
Serieby Primy
TypTvättställ
Höjd90 mm
Bredd500 mm
Djup350 mm
FärgCoal
YtaMatt
FormRektangulär
MaterialRostfritt Stål
PlaceringBänkställt
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Relaterade produkter
Primy Steel Duo universal Pop up Bottenventil (Coal)
-9%

Primy Steel Duo universal Pop up Bottenventil (Coal)

Coal i ultramatt PVD

986 kr
Primy
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop