product
23530Primy Tvättställ Steel Rare R (Scrap)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfat/primy-tvattstall-steel-rare-r-scrap?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-stainless-steel-ultramatt-inspo-ny-stonefactory.se.jpgInStock8096SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatFristående tvättställ i massivt rostfritt stål. Varje tvättställ är handgjort och har en unik karaktär. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. <br> by Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Dessa ytor har utvecklats för - och godkänts av arkitekter som specialiserar sig på inredningsdesign. Färgerna är influerade av industriella teman; och kombineras med by Primy-produkternas minimalistiska former. Idealiskt till den moderna industriella interiören. by Primy - The Architect’s Choice. SCRAP: Stilren industriell yta i modern tappning. Den matta mörkgrå ytan inger ett rent och modernt intryck men anspelar samtidigt på grövre ruggade ytor som cement och betong. Scrap drar inspiration från sekelskiftets industrier och skapar associationer till en charm och mystik som kan kopplas till många föremål från denna tid. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstall-steel-basin-manual-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> 8995
Primy Tvättställ Steel Rare R (Scrap)
Primy Tvättställ Steel Rare R (Scrap)
Primy Tvättställ Steel Rare R (Scrap)

Primy Tvättställ Steel Rare R (Scrap)

primy
NYHET 2019!

8096 SEK / st.
8995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 40005p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Fristående tvättställ i massivt rostfritt stål. Varje tvättställ är handgjort och har en unik karaktär. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %.

by Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Dessa ytor har utvecklats för - och godkänts av arkitekter som specialiserar sig på inredningsdesign. Färgerna är influerade av industriella teman; och kombineras med by Primy-produkternas minimalistiska former. Idealiskt till den moderna industriella interiören. by Primy - The Architect’s Choice. SCRAP: Stilren industriell yta i modern tappning. Den matta mörkgrå ytan inger ett rent och modernt intryck men anspelar samtidigt på grövre ruggade ytor som cement och betong. Scrap drar inspiration från sekelskiftets industrier och skapar associationer till en charm och mystik som kan kopplas till många föremål från denna tid.
Monteringsanvisning hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
Serieby Primy
TypTvättställ
Höjd90 mm
Bredd375 mm
Djup375 mm
FärgScrap
YtaMatt
FormRund
MaterialRostfritt Stål
PlaceringBänkställt
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop