product
8385Kaldewei Tvättställ Silenio Underlimmadhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/kaldewei-tvattstall-silenio-underlimmad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/kaldewei-tvattstall-silenio-underlimmad-634-stonefactory_se.jpgInStock6645SEK/badrumsinredning/handfatTvättsställ Silenio för underlimning för dig med höga krav på design och funktion. Snygg design med skarpa hörn som möjliggörs av materialet som ger mer svängrum är traditionellt porslin. Silenio är tillverkat av lättstädad och hållbar emaljerad stål som står emot smuts, fett och andra avlagringar. Emaljerad stål är mer tåligt än porslin mot slag och stötar vilket ger en lång livslängd. Silenio är också utrustad med en ljudabsorberingsmatta som ger ett behagligt dämpat ljud. Tillverkaren Kaldewei lämnar 30 års emaljgaranti på produkten. <br /> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Kaldewei/Silenio-inbyggd.pdf">Produktblad hittar ni här.</a> <br />6995
Kaldewei Tvättställ Silenio Underlimmad
Kaldewei Tvättställ Silenio Underlimmad

Kaldewei Tvättställ Silenio Underlimmad

Kaldewei
Underlimmat tvättställ från Kaldewei.
6645 SEK / st.
6995 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: 3047-634

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättsställ Silenio för underlimning för dig med höga krav på design och funktion. Snygg design med skarpa hörn som möjliggörs av materialet som ger mer svängrum är traditionellt porslin.
Silenio är tillverkat av lättstädad och hållbar emaljerad stål som står emot smuts, fett och andra avlagringar. Emaljerad stål är mer tåligt än porslin mot slag och stötar vilket ger en lång livslängd. Silenio är också utrustad med en ljudabsorberingsmatta som ger ett behagligt dämpat ljud. Tillverkaren Kaldewei lämnar 30 års emaljgaranti på produkten.
Produktblad hittar ni här.

Specifikationer

VarumärkeKaldewei
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop