product
8384Kaldewei Tvättställ Silenio Friståendehttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/kaldewei-tvattstall-silenio-fristaende?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/kaldewei-tvattstall-silenio-fristaende-1-stonefactory_se.jpgInStock6645SEK/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatTvättsställ Silenio för fristående montage på bänkskiva eller möbel. Snygg design med skarpa hörn som möjliggörs av materialet som ger mer svängrum är traditionellt porslin. Silenio är tillverkat av lättstädad och hållbar emaljerad stål som står emot smuts, fett och andra avlagringar. Emaljerad stål är mer tåligt än porslin mot slag och stötar vilket ger en lång livslängd. Silenio är också utrustad med en ljudabsorberingsmatta som ger ett behagligt dämpat ljud. Tillverkaren Kaldewei lämnar 30 års emaljgaranti på produkten. <br /> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Kaldewei/kaldewei-Silenio-toppmonterad.pdf">Produktblad hittar ni här.</a> <br />6995
Kaldewei Tvättställ Silenio Fristående
Kaldewei Tvättställ Silenio Fristående

Kaldewei Tvättställ Silenio Fristående

Kaldewei
Tvättställ för fristående montage från Kaldewei.
6645 SEK / st.
6995 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: 3042-600

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättsställ Silenio för fristående montage på bänkskiva eller möbel. Snygg design med skarpa hörn som möjliggörs av materialet som ger mer svängrum är traditionellt porslin.
Silenio är tillverkat av lättstädad och hållbar emaljerad stål som står emot smuts, fett och andra avlagringar. Emaljerad stål är mer tåligt än porslin mot slag och stötar vilket ger en lång livslängd. Silenio är också utrustad med en ljudabsorberingsmatta som ger ett behagligt dämpat ljud. Tillverkaren Kaldewei lämnar 30 års emaljgaranti på produkten.
Produktblad hittar ni här.

Specifikationer

VarumärkeKaldewei
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop