product
8380Kaldewei Tvättställ Puro Underlimmadhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/kaldewei-tvattstall-puro-underlimmad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/kaldewei-tvattstall-puro-underlimmad-460-stonefactory_se.jpgInStock3795SEK/badrumsinredning/handfatTvättsställ Puro för underlimning. Puro har en stilren design med raka linjer som är mycket elegant. Levereras med kromat överfyllnadskydd. Puro är tillverkat av lättstädad och hållbar emaljerad stål som står emot smuts, fett och andra avlagringar. Emaljerad stål är mer tåligt än porslin mot slag och stötar vilket ger en lång livslängd. Puro är också utrustad med en ljudabsorberingsmatta som ger ett behagligt dämpat ljud. Tillverkaren Kaldewei lämnar 30 års emaljgaranti på produkten. <br /> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Kaldewei/kaldewei-Tvattstall-underlimmad-Puro.pdf">Produktblad hittar ni här.</a> <br />3995
Kaldewei Tvättställ Puro Underlimmad
Kaldewei Tvättställ Puro Underlimmad
Kaldewei Tvättställ Puro Underlimmad

Kaldewei Tvättställ Puro Underlimmad

Kaldewei
Tvättställ för fristående montage från Kaldewei.
3795 SEK / st.
3995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 3159K-460

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättsställ Puro för underlimning. Puro har en stilren design med raka linjer som är mycket elegant. Levereras med kromat överfyllnadskydd.
Puro är tillverkat av lättstädad och hållbar emaljerad stål som står emot smuts, fett och andra avlagringar. Emaljerad stål är mer tåligt än porslin mot slag och stötar vilket ger en lång livslängd. Puro är också utrustad med en ljudabsorberingsmatta som ger ett behagligt dämpat ljud. Tillverkaren Kaldewei lämnar 30 års emaljgaranti på produkten.
Produktblad hittar ni här.

Specifikationer

VarumärkeKaldewei
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop