product
8374Kaldewei Tvättställ Cono Friståendehttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/kaldewei-tvattstall-cono-fristaende?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/kaldewei-tvattstall-cono-fristaende-600-stonefactory_se.jpgInStock7595SEK/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatTvättsställ Cono för fristående montage på bänkskiva eller möbel. Conos vackra design präglas av elegans och kubism. Bottenventilen är emaljerad i exakt samma kulör som tvättstället i övrigt och har samma fyrkantiga design vilket ger ett snyggt, enhetligt utseende. Cono är tillverkat av lättstädad och hållbar emaljerad stål som står emot smuts, fett och andra avlagringar. Emaljerad stål är mer tåligt än porslin mot slag och stötar vilket ger en lång livslängd. Cono är också utrustad med en ljudabsorberingsmatta som ger ett behagligt dämpat ljud. Tillverkaren Kaldewei lämnar 30 års emaljgaranti på produkten. <br /> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Kaldewei/kaldewei_Cono_Tvattstall_toppmonterad_12-cm_kant.pdf">Produktblad hittar ni här.</a> <br />7995
Kaldewei Tvättställ Cono Fristående
Kaldewei Tvättställ Cono Fristående
Kaldewei Tvättställ Cono Fristående
Kaldewei Tvättställ Cono Fristående

Kaldewei Tvättställ Cono Fristående

Kaldewei
Tvättställ för fristående montage från Kaldewei.
7595 SEK / st.
7995 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: 3085-600

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättsställ Cono för fristående montage på bänkskiva eller möbel. Conos vackra design präglas av elegans och kubism. Bottenventilen är emaljerad i exakt samma kulör som tvättstället i övrigt och har samma fyrkantiga design vilket ger ett snyggt, enhetligt utseende.
Cono är tillverkat av lättstädad och hållbar emaljerad stål som står emot smuts, fett och andra avlagringar. Emaljerad stål är mer tåligt än porslin mot slag och stötar vilket ger en lång livslängd. Cono är också utrustad med en ljudabsorberingsmatta som ger ett behagligt dämpat ljud. Tillverkaren Kaldewei lämnar 30 års emaljgaranti på produkten.
Produktblad hittar ni här.

Specifikationer

VarumärkeKaldewei
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop