product
8373Kaldewei Tvättställ Centro för Inbyggnadhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/kaldewei-tvattstall-centro-for-inbyggnad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tvattstall-kaldewei-centro-for-inbyggnad-600-stonefactory_se.jpgInStock8070SEK/badrumsinredning/handfatTvättsställ Centro för infällt montage i exempelvis bänkskiva. Centro har en unik design med runda inre former och tvära yttre kanter i elegant stil. Bottenventilen är emaljerad i exakt samma kulör som tvättstället i övrigt vilket ger ett snyggt, enhetligt utseende. I standardutförande kommer handfatet med ett centralt placerat blandarhål. Centro är tillverkat av lättstädad och hållbar emaljerad stål som står emot smuts, fett och andra avlagringar. Emaljerad stål är mer tåligt än porslin mot slag och stötar vilket ger en lång livslängd. Centro är också utrustad med en ljudabsorberingsmatta som ger ett behagligt dämpat ljud. Tillverkaren Kaldewei lämnar 30 års emaljgaranti på produkten. <br /> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Kaldewei/Produktblad-Centro-toppmonterad.pdf">Produktblad hittar ni här.</a> <br />8495
Kaldewei Tvättställ Centro för Inbyggnad
Kaldewei Tvättställ Centro för Inbyggnad
Kaldewei Tvättställ Centro för Inbyggnad
Kaldewei Tvättställ Centro för Inbyggnad

Kaldewei Tvättställ Centro för Inbyggnad

Kaldewei
8070 SEK / st.
8495 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: 3055-600

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättsställ Centro för infällt montage i exempelvis bänkskiva. Centro har en unik design med runda inre former och tvära yttre kanter i elegant stil. Bottenventilen är emaljerad i exakt samma kulör som tvättstället i övrigt vilket ger ett snyggt, enhetligt utseende.
I standardutförande kommer handfatet med ett centralt placerat blandarhål. Centro är tillverkat av lättstädad och hållbar emaljerad stål som står emot smuts, fett och andra avlagringar. Emaljerad stål är mer tåligt än porslin mot slag och stötar vilket ger en lång livslängd. Centro är också utrustad med en ljudabsorberingsmatta som ger ett behagligt dämpat ljud. Tillverkaren Kaldewei lämnar 30 års emaljgaranti på produkten.
Produktblad hittar ni här.

Specifikationer

VarumärkeKaldewei
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop