product
33647Gustavsberg Tvättställsskåp Graphic Vit 60 cmhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommod/gustavsberg-tvattstallsskap-graphic-vit-60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/gustavsberg-tvattstallsskap-graphic-vit-60-cm-stonefactory.se.jpgInStock6149SEK/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommodTvättställsskåp Gustavsberg Graphic 60 cm är en elegant badrumsmöbel som levereras med ett heltäckande tvättställ i porslin. Den stilrena och moderna designen gör att den smälter in i de flesta badrum. Med fullt utdragbara lådor som dessutom är mjukstängande så öppnas och stängs lådorna på ett behagligt och tyst sätt och du får god överblick över alla dina saker. Tvättställsskåpet har ett utfällbart lönnfack, som ger extra avställningsyta med en prylmagnet för förvaring av småsaker och det finns även utrymme för montering av ett eluttag. <p> Tvättställsskåpet har ett platsbesparande kommodvattenlås med en praktisk popup-funktion. Det har dessutom plats för rördragning bakom lådorna. Skåpet är tillverkat av fukttrög MDF som är klassad för badrum och det har samma material och färg på stomme, lådfronter och lådor. <p> Går att komplettera med snygga beslag, eluttag, spegelskåp/spegel och tvättställsblandare. <P> <B>Övrigt</B> - Med kort djupmått (41 cm) som får plats även i ett mindre badrum - Det utfällbara lönnfacket ger extra avställningsyta vid behov och innehåller en prylmagnet - Upphängningssystem som lätt och snabbt monteras på vägg och enkelt justeras till rätt position <p> <B>Rengöring</B> Badrumsmöbler från Gustavsberg är fukttåliga, men får inte överspolas med vatten. Undvik att placera dem direkt intill badkar eller dusch utan ordentlig duschavskärmning. Låt inte vatten bli kvar på ytorna, torka bort det så snart du kan. Rengör med milt rengöringsmedel och mjuk trasa. <p> <a href="/pub_docs/files/Gustavsberg_PDF/Monteringsanvisning__90027393-777b-4e19-b840-116f29266fd4.pdf"><b>- Monteringsanvisning hittar ni här</b></a> 7825
Gustavsberg Tvättställsskåp Graphic Vit 60 cm
Gustavsberg Tvättställsskåp Graphic Vit 60 cm
Gustavsberg Tvättställsskåp Graphic Vit 60 cm
Gustavsberg Tvättställsskåp Graphic Vit 60 cm

Gustavsberg Tvättställsskåp Graphic Vit 60 cm

gustafsberg
Graphic serien är en nätt och mer kompakt badrumsmöbel som passar bra i mindre badrum såväl som i större badrum. Maximal badrumsförvarning på minimalt utrymme helt enkelt.
6149 SEK / st.
7825 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 8915518

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsskåp Gustavsberg Graphic 60 cm är en elegant badrumsmöbel som levereras med ett heltäckande tvättställ i porslin. Den stilrena och moderna designen gör att den smälter in i de flesta badrum. Med fullt utdragbara lådor som dessutom är mjukstängande så öppnas och stängs lådorna på ett behagligt och tyst sätt och du får god överblick över alla dina saker. Tvättställsskåpet har ett utfällbart lönnfack, som ger extra avställningsyta med en prylmagnet för förvaring av småsaker och det finns även utrymme för montering av ett eluttag.

Tvättställsskåpet har ett platsbesparande kommodvattenlås med en praktisk popup-funktion. Det har dessutom plats för rördragning bakom lådorna. Skåpet är tillverkat av fukttrög MDF som är klassad för badrum och det har samma material och färg på stomme, lådfronter och lådor.

Går att komplettera med snygga beslag, eluttag, spegelskåp/spegel och tvättställsblandare.

Övrigt - Med kort djupmått (41 cm) som får plats även i ett mindre badrum - Det utfällbara lönnfacket ger extra avställningsyta vid behov och innehåller en prylmagnet - Upphängningssystem som lätt och snabbt monteras på vägg och enkelt justeras till rätt position

Rengöring Badrumsmöbler från Gustavsberg är fukttåliga, men får inte överspolas med vatten. Undvik att placera dem direkt intill badkar eller dusch utan ordentlig duschavskärmning. Låt inte vatten bli kvar på ytorna, torka bort det så snart du kan. Rengör med milt rengöringsmedel och mjuk trasa.

- Monteringsanvisning hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeGustavsberg
SerieGraphic
TypTvättställsskåp
Höjd550 mm
Bredd600 mm
Djup410 mm
FärgVit
MaterialPorslin
PlaceringVägg
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop