product
20776Globo tvättställ T-Edge 6-B6O54https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/globo-t-edge-6-b6o54?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Globo-T-Edge-6-B6O54-Stonefactory.jpgInStock3863SEK/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatSenaste nyheten från Italienska Globo är tvättställs-serien T-Edge, ett runt handfat för bänkmontage utan överfyllnadsskydd som endast är 6 mm i tjocklek. Avsedd för bänk- eller väggblandare. Med en ny blandning av råvaror har Globo utvecklat en ny keramik som aldrig tidigare använts vid framställning av porslin, vilket resulterat i att dem lyckats få ett mycket tunt porslin. Porslinet är ytbehandlat med CERASLIDE® som motverkar bakterier och ger ett lättskött porslin. Tvättstället kan beställas i samtliga färger på färgkartan. Standard är blankt vitt som lagerhålls. <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Globo</td> </tr> <tr> <td><b>Mått:</b></td> <td>540 x 370 x 160 mm</td> </tr> <tr> <td><b>Vikt:</b></td> <td>7 kg</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td> Vit blank som standard, kan även fås i fler färger enligt färgkartan</td> </tr> <tr> <td><b>Leveranstid:</b></td> <td>Hela Sverige, cirka 3-5 arbetsdagar. Övriga färger beställningsvara</td> </tr> </tbody> </table>5150
Globo tvättställ T-Edge 6-B6O54

Globo tvättställ T-Edge 6-B6O54

globo
T-Edge från Globo är ett slimmat och exklusivt handfat som endast är 6 mm i tjocklek.
3863 SEK / st.
5150 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 6-B6O54.BI

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Senaste nyheten från Italienska Globo är tvättställs-serien T-Edge, ett runt handfat för bänkmontage utan överfyllnadsskydd som endast är 6 mm i tjocklek. Avsedd för bänk- eller väggblandare.
Med en ny blandning av råvaror har Globo utvecklat en ny keramik som aldrig tidigare använts vid framställning av porslin, vilket resulterat i att dem lyckats få ett mycket tunt porslin. Porslinet är ytbehandlat med CERASLIDE® som motverkar bakterier och ger ett lättskött porslin. Tvättstället kan beställas i samtliga färger på färgkartan. Standard är blankt vitt som lagerhålls.

Varumärke: Globo
Mått: 540 x 370 x 160 mm
Vikt: 7 kg
Färg: Vit blank som standard, kan även fås i fler färger enligt färgkartan
Leveranstid: Hela Sverige, cirka 3-5 arbetsdagar. Övriga färger beställningsvara

Specifikationer

VarumärkeGlobo
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop