product
12788Svedbergs Tvättställ Wave Vit 140https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfat/svedbergs-tvattstall-wave-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/svedbergs-tvattstall-forma-wave-vit-stonefactory.jpgInStock6904SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatTvättställ Svedbergs Wave passar dig med stort badrum som vill ha ett extra handfat med blandare, perfekt när man är många i familjen och det ska gå fort. Passar till Tvättställskåp Svedbergs DK/Forma serie med djup på 45 cm och bredd. Levereras förberedd för bultmontage. <div>Till detta tvättställ behövs ingen bänkskiva, det placeras direkt på underskåpet/tvättställskåpet.</div> <b>Rengöring</b> För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och kalkavlagringar kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten. <!--<BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/svedbergs-wc-modul-tacksida-front-vit-monteringsanvisning.pdf"><b>Klicka här för Monteringsanvisning</b></a>--> <BR> 8630
Svedbergs Tvättställ Wave Vit 140

Svedbergs Tvättställ Wave Vit 140

svedbergs
6904 SEK / st.
8630 SEK / st.

Beställningsvara 5-10 arbetsdagar

Artikelnummer: 60140

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställ Svedbergs Wave passar dig med stort badrum som vill ha ett extra handfat med blandare, perfekt när man är många i familjen och det ska gå fort. Passar till Tvättställskåp Svedbergs DK/Forma serie med djup på 45 cm och bredd. Levereras förberedd för bultmontage.
Till detta tvättställ behövs ingen bänkskiva, det placeras direkt på underskåpet/tvättställskåpet.
Rengöring För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och kalkavlagringar kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Specifikationer

VarumärkeSvedbergs
TypTvättställ
Höjd50 mm
Bredd1410 mm
Djup460 mm
FärgVit
YtaGlaserad
MaterialPorslin
PlaceringFristående
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop