• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
"}
category

Fristående handfat

Här hittar ni fristående handfat och tvättställ för montering på en skiva eller ovanför ett underskåp. Det fristående handfatet ger väldigt trevliga inredningsmöjligheter då placeringsmöjligheterna nästan är obegränsade. Med det fristående handfatet är det även enkelt att skapa en personlig prägel. Formerna har även de ett brett utbud, välj mellan ovala, konformade, rektangulära eller runda handfat. Materialvalen är också breda, allt från natursten, porslin, marmor eller gjutmarmor.

Vanliga frågor

När passar ett fristående handfat?

Vi rekommenderar att välja ett fristående handfat om denna ska placeras i ett mindre utrymme. Ett fristående handfat är det mest vanliga handfatet på marknaden och fästs i väggen eller direkt på bänken eller golvet.

Vad bör jag tänka på när jag väljer fristående handfat?

Ett fristående handfat passar utmärkt i små badrum men skapar inte mycket förvaringsutrymme. Handfatet passar utmärkt om du har en annat skåp eller möbler i badrummet där du kan förvara dina saker.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory