• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
8541Bathlife Tvättställsskåp Salig Vit https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/bathlife-tvattstallsskap-salig-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-tvattstallsskap-salig-vit-1200-stonefactory.jpgInStock4799SEK/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommodTillverkad i mdf med en vit halvblank yta ger tvättställsskåp Glädje ditt badrum ett stilrent uttryck. Lådorna stängs tyst med mjukstängning och har handtag som är behagliga att greppa. Medkommer inbyggd belysning och eluttag (230 V). Tvättstället är vitt porslin. Tvättställsskåpet förekommer i fyra olika bredder där den bredaste modellen på 1200 mm kommer med fyra lådor samt två tvättställ! Välj ovan det som passar ditt badrum bäst. Hela möbeln levereras färdigmonterad och är redo för uppsättning. Blandare ingår inte. Observera att porslinet sticker ut utanför skåpet och bygger ca 20 mm utöver den valda bredden. <p> <I>Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard</I> <p> OBS vattenlås ingår ej. 7249

Bathlife Tvättställsskåp Salig Vit

Flera varianter
Observera det dynamiska lagersaldot innan ni lägger er order. När du väljer önskad storlek/modell i listan så uppdateras leveransinformationen.

bathlife
4799 SEK / st.
7249 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 40728130

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory