• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
7045Bathlife Lycka Möbelpaket med Sidoskåphttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/bathlife-lycka-mobelpaket-med-sidoskap?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Bathlife-Lycka-Mobelpaket-med-Sidoskap-lador-Stonefactory.jpgInStock6005SEK/badrumsinredning/handfat<p>Paketet är gjort av lackad MDF. Själva tvättstället är gjort av högkvalitativ silestone och en underliggande ho av porslin. Lådorna är försedda med fästen som ger mjukstängning. Välj mellan svart och vit färg samt den storlek som passar just ditt badrum. Sidoskåp ingår för extra förvaring. Spegeldimensioner: 600x800x20 mm. Dimensioner sidoskåp: 350x1550x398 mm Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.</p> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-lycka-mobelpaket-med-sidskap-mattskiss.pdf">Måttskiss</a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-lycka-mobelpaket-installationsmanual.pdf">Installationsmanual</a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Bathlife</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Lycka</td> </tr> <tr> <td>Material Tvättställ:</td> <td>Silestone och porslin</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit eller vart</td> </tr> <tr> <td>Handtag:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Överdel:</td> <td>Spegel</td> </tr> <tr> <td>Sidoskåp:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td>865 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>600 mm eller 1000 mm</td> </tr> <td>Djup:</td> <td>480 mm</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>9685
Bathlife Lycka Möbelpaket med Sidoskåp

Bathlife Lycka Möbelpaket med Sidoskåp

Flera storlekar, vit eller svart

bathlife
Ett prisvärt och stilrent möbelpaket komplett med tvättställ, spegel och lådor och sidoskåp

6 005 kr
9 685 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 573535

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Paketet är gjort av lackad MDF. Själva tvättstället är gjort av högkvalitativ silestone och en underliggande ho av porslin. Lådorna är försedda med fästen som ger mjukstängning. Välj mellan svart och vit färg samt den storlek som passar just ditt badrum. Sidoskåp ingår för extra förvaring.


Spegeldimensioner: 600x800x20 mm. Dimensioner sidoskåp: 350x1550x398 mm Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.


Måttskiss
Installationsmanual

Varumärke: Bathlife
Serie: Lycka
Material Tvättställ: Silestone och porslin
Färg: Vit eller vart
Handtag: Ja
Bottenventil: Ja
Överdel: Spegel
Sidoskåp: Ja
Höjd: 865 mm
Bredd: 600 mm eller 1000 mm
Djup: 480 mm
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBathlife
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop