product
13172Svedbergs Handdukstork Vento Svarthttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handdukstorkar/svedbergs-handdukstork-vento-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/svedbergs-handdukstork-vento-svart-stonefactory.jpgInStock3905SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handdukstorkarHanddukstork Svedbergs Vento har en stilren och modern design och passar därmed in i de flesta badrum. De stora mellanrummen mellan armarna gör att det blir enkelt att hänga upp och ta ned handdukar. Handdukstorken är vändbar, kan monteras med öppningen åt höger eller vänster. Kan anslutas antingen elektriskt, till ett befintligt radiatorsystem eller som en kombination av båda. Levereras med 4 st upphängningsbeslag med skruvar och pluggar. <b>Bra att veta</b> <div>Komplettera med en elpatron, radiatorventil eller båda. Ska handdukstorken fungera ihop med el så behöver du en elpatron, ska den fungera ihop med vatten behöver du en radiatorventil, för kombifunktionen så behöver du komplettera med båda.</div> <div>OBS! All fast elinstallation ska utföras av behörig elinstallatör.</div> <b>Rengöring</b> <div>Använd ett milt och skonsamt rengöringsmedel, till exempel ett handdiskmedel och en mjuk borste eller svamp.</div> Stilren och trendig handdukstork från Svedbergs. Smart öppen design som gör det enkelt att hänga upp och ta ned handdukar. Kan monteras med öppningen till vänster eller höger. <div>Kan anslutas elektriskt, till ett befintligt radiatorsystem eller som en kombination av båda. Vid elanslutning, välj till en elpatron som är reglerbar mellan 30 och 60°. Elpatron kan anslutas i endera nedre hörn, där extern elanslutning placeras. För anslutning till ett befintligt vattenburet system, välj en av Svedbergs ventiler. </div> <div>Att välja både el- och vattenanslutning kan vara bra då den vattenburna värmen ofta är avstängd på sommaren. Levereras inklusive fyra upphängningsbeslag, skruvar och pluggar. </div> <i>Se relaterade produkter nedan för ventiler och elpatroner.</i> <br> 4905
Svedbergs Handdukstork Vento Svart
Svedbergs Handdukstork Vento Svart

Svedbergs Handdukstork Vento Svart

svedbergs
3905 SEK / st.
4905 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 50041

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Handdukstork Svedbergs Vento har en stilren och modern design och passar därmed in i de flesta badrum. De stora mellanrummen mellan armarna gör att det blir enkelt att hänga upp och ta ned handdukar.
Handdukstorken är vändbar, kan monteras med öppningen åt höger eller vänster. Kan anslutas antingen elektriskt, till ett befintligt radiatorsystem eller som en kombination av båda. Levereras med 4 st upphängningsbeslag med skruvar och pluggar. Bra att veta
Komplettera med en elpatron, radiatorventil eller båda. Ska handdukstorken fungera ihop med el så behöver du en elpatron, ska den fungera ihop med vatten behöver du en radiatorventil, för kombifunktionen så behöver du komplettera med båda.
OBS! All fast elinstallation ska utföras av behörig elinstallatör.
Rengöring
Använd ett milt och skonsamt rengöringsmedel, till exempel ett handdiskmedel och en mjuk borste eller svamp.
Stilren och trendig handdukstork från Svedbergs. Smart öppen design som gör det enkelt att hänga upp och ta ned handdukar. Kan monteras med öppningen till vänster eller höger.
Kan anslutas elektriskt, till ett befintligt radiatorsystem eller som en kombination av båda. Vid elanslutning, välj till en elpatron som är reglerbar mellan 30 och 60°. Elpatron kan anslutas i endera nedre hörn, där extern elanslutning placeras. För anslutning till ett befintligt vattenburet system, välj en av Svedbergs ventiler.
Att välja både el- och vattenanslutning kan vara bra då den vattenburna värmen ofta är avstängd på sommaren. Levereras inklusive fyra upphängningsbeslag, skruvar och pluggar.
Se relaterade produkter nedan för ventiler och elpatroner.

Specifikationer

VarumärkeSvedbergs
TypHanddukstork
SerieVento
FärgSvart
YtaMatt
Höjd800 mm / 1200 mm
Bredd550 mm
Spänning230 V
Typ av anslutningEl eller vatten
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop