product
13171Svedbergs Handdukstork Vento Krom 1200https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handdukstorkar/svedbergs-handdukstork-vento-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/svedbergs-handdukstork-vento-krom-stonefactory.jpgInStock5555SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handdukstorkar<div>Handdukstork Svedbergs Vento har en stilren och modern design och passar därmed in i de flesta badrum. De stora mellanrummen mellan armarna gör att det blir enkelt att hänga upp och ta ned handdukar.</div> <div>Handdukstorken är vändbar, kan monteras med öppningen åt höger eller vänster. Kan anslutas antingen elektriskt, till ett befintligt radiatorsystem eller som en kombination av båda. Levereras med 4 st upphängningsbeslag med skruvar och pluggar.</div> <a href="/pub_docs/files/Svedbergs_PDF/svedbergs-handdukstork-vento-krom-produktblad.pdf"><b>- Produktblad hittar ni här</b></a> <a href="/pub_docs/files/Svedbergs_PDF/svedbergs-handdukstork-vento-krom-montering.pdf"><b>- Monteringsanvisning hittar ni här</b></a> <BR> <b> Bra att veta </b> Komplettera med en elpatron, radiatorventil eller båda. Ska handdukstorken fungera ihop med el så behöver du en elpatron, ska den fungera ihop med vatten behöver du en radiatorventil, för kombifunktionen så behöver du komplettera med båda. <div> OBS! All fast elinstallation ska utföras av behörig elinstallatör.</div> <b> Rengöring </b> Använd ett milt och skonsamt rengöringsmedel, till exempel ett handdiskmedel och en mjuk borste eller svamp. 6395
Svedbergs Handdukstork Vento Krom 1200

Svedbergs Handdukstork Vento Krom 1200

svedbergs
5555 SEK / st.
6395 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 50030S

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Handdukstork Svedbergs Vento har en stilren och modern design och passar därmed in i de flesta badrum. De stora mellanrummen mellan armarna gör att det blir enkelt att hänga upp och ta ned handdukar.

Handdukstorken är vändbar, kan monteras med öppningen åt höger eller vänster. Kan anslutas antingen elektriskt, till ett befintligt radiatorsystem eller som en kombination av båda. Levereras med 4 st upphängningsbeslag med skruvar och pluggar.
- Produktblad hittar ni här - Monteringsanvisning hittar ni här
Bra att veta Komplettera med en elpatron, radiatorventil eller båda. Ska handdukstorken fungera ihop med el så behöver du en elpatron, ska den fungera ihop med vatten behöver du en radiatorventil, för kombifunktionen så behöver du komplettera med båda.
OBS! All fast elinstallation ska utföras av behörig elinstallatör.
Rengöring Använd ett milt och skonsamt rengöringsmedel, till exempel ett handdiskmedel och en mjuk borste eller svamp.

Specifikationer

VarumärkeSvedbergs
TypHanddukstork
SerieVento
FärgKrom
YtaMatt
Höjd1200 mm
Bredd550 mm
Djup114 mm
Spänning230 V
Typ av anslutningEl och/eller vatten

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop