product
13168Svedbergs Handdukstork Thor Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handdukstorkar/svedbergs-handdukstork-thor-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/svedbergs-handdukstork-thor-krom-1-stonefactory.jpgInStock3750SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handdukstorkarHanddukstork Thor som ger dig varma och sköna handdukar. Kan anslutas elektriskt, till ett befintligt radiatorsystem eller som en kombination av båda. Vid elanslutning, välj till en elpatron som är reglerbar mellan 30 och 60°. Elpatron kan anslutas i endera nedre hörn, där extern elanslutning placeras. För anslutning till ett befintligt vattenburet system, välj en av Svedbergs ventiler. <div>Att välja både el- och vattenanslutning kan vara bra då den vattenburna värmen ofta är avstängd på sommaren.</div> <div><i>Se relaterade produkter nedan för ventiler och elpatroner.</i></div> <br> <br> <b>Övrigt</b> <div>-Levereras inklusive fyra upphängningsbeslag, skruvar och pluggar. </div> <div>-Trycktestad 10 bar. </div> <div>-Maximalt avstånd från väggen 11,5 cm.</div> <br> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/svedbergs-produktblad-thor-stonefactory.pdf"><b><u>Produktblad</u></b></a> <br> <br> 4700
Svedbergs Handdukstork Thor Krom
Svedbergs Handdukstork Thor Krom

Svedbergs Handdukstork Thor Krom

svedbergs
3750 SEK / st.
4700 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 50012-02

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Handdukstork Thor som ger dig varma och sköna handdukar. Kan anslutas elektriskt, till ett befintligt radiatorsystem eller som en kombination av båda. Vid elanslutning, välj till en elpatron som är reglerbar mellan 30 och 60°. Elpatron kan anslutas i endera nedre hörn, där extern elanslutning placeras. För anslutning till ett befintligt vattenburet system, välj en av Svedbergs ventiler.
Att välja både el- och vattenanslutning kan vara bra då den vattenburna värmen ofta är avstängd på sommaren.
Se relaterade produkter nedan för ventiler och elpatroner.


Övrigt
-Levereras inklusive fyra upphängningsbeslag, skruvar och pluggar.
-Trycktestad 10 bar.
-Maximalt avstånd från väggen 11,5 cm.

Produktblad

Specifikationer

VarumärkeSvedbergs
TypHanddukstork
SerieThor
FärgKrom
Höjd1000 mm/1400 mm
Bredd500 mm
Typ av anslutningVatten & El

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop