• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
8955Nordhem Ventilset VK6 Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handdukstorkar/nordhem-ventilset-vk6-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-ventilset-vk6-krom-stonefactory.jpgInStock1088SEK/badrumsinredning/handdukstorkar/badrumsinredning/handdukstorkar/tillbehorDen snyggaste anslutningen får man enligt många genom att använda matchande ventilset. Ett ventilset består av ett inflöde och ett utflöde och de ansluts i var sin sida av de vertikala rören på handdukstorken. Välj mellan manuell reglering eller termostat. Det som man måste vara observant på är att ventilset endast fungerar i tvårörssystem, så det är viktigt att kontrollera detta innan installationen. VK6 är ett rakt ventilset i krom med manuell reglering. Finns även i vinklat utförande (VK7). <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad-Ventilset-VK6.pdf"><b>Produktblad för VK6</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Installationsmojligheter-Ventil.pdf"><b>Läs mer om olika installationsmöjligheter här</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Krom</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table> <BR>1360
Nordhem Ventilset VK6 Krom

Nordhem Ventilset VK6 Krom

nordhem


1 088 kr
1 360 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: VK6

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Den snyggaste anslutningen får man enligt många genom att använda matchande ventilset. Ett ventilset består av ett inflöde och ett utflöde och de ansluts i var sin sida av de vertikala rören på handdukstorken. Välj mellan manuell reglering eller termostat. Det som man måste vara observant på är att ventilset endast fungerar i tvårörssystem, så det är viktigt att kontrollera detta innan installationen.
VK6 är ett rakt ventilset i krom med manuell reglering. Finns även i vinklat utförande (VK7). Produktblad för VK6
Läs mer om olika installationsmöjligheter här

Varumärke: Nordhem
Färg: Krom
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeNordhem
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop