product
8933Nordhem NH-Ventil NK2/NV2https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handdukstorkar/nordhem-nh-ventil-nk2-nv2?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-nh-ventil-nk2-nv2-krom-stonefactory.jpgInStock1680SEK/badrumsinredning/handdukstorkar/badrumsinredning/handdukstorkar/tillbehorDetta är en NH-ventil som är snyggt designad för att smälta samman med handdukstorken till en helhet. Det är en termostatventil som känner av rummets temperatur (vi rekommenderar termostat när handdukstorken är den enda värmekällan i rummet). Då modellen är rak så är den idealisk när man skall byta ut ett befintligt element mot en handdukstork (då rören oftast kommer underifrån med 40 mm avstånd). Kan placeras på valfri sida då den är vändbar. Ventilen är förinställd för 2-rörssystem men kan enkelt ändras till 1-rörssystem. Väl mellan färgerna krom och vit. <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad-NH-ventil-med-termostat-NK2-NV2.pdf"><b>Produktblad för NK2 och NV2</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Installationsmojligheter-Ventil.pdf"><b>Läs mer om olika installationsmöjligheter här</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Krom eller Vit</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table> <BR>1910
Nordhem NH-Ventil NK2/NV2
Nordhem NH-Ventil NK2/NV2

Nordhem NH-Ventil NK2/NV2

nordhem


1680 SEK / st.
1910 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: NK2

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Detta är en NH-ventil som är snyggt designad för att smälta samman med handdukstorken till en helhet. Det är en termostatventil som känner av rummets temperatur (vi rekommenderar termostat när handdukstorken är den enda värmekällan i rummet). Då modellen är rak så är den idealisk när man skall byta ut ett befintligt element mot en handdukstork (då rören oftast kommer underifrån med 40 mm avstånd). Kan placeras på valfri sida då den är vändbar. Ventilen är förinställd för 2-rörssystem men kan enkelt ändras till 1-rörssystem. Väl mellan färgerna krom och vit.
Produktblad för NK2 och NV2
Läs mer om olika installationsmöjligheter här

Varumärke: Nordhem
Färg: Krom eller Vit
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeNordhem
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop