product
8931Nordhem NH-Ventil NK11/NK12https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handdukstorkar/nordhem-nh-ventil-nk11-nk12?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-nh-ventil-ns11-stonefactory.jpgInStock1384SEK/badrumsinredning/handdukstorkar/badrumsinredning/handdukstorkar/tillbehorDetta är en NH-ventil som är snyggt designad för att smälta samman med handdukstorken till en helhet. Det är en manuell ventil med handratt för steglös värmereglering. Modellen är vinklad för dold rördragning från väggen. Välj mellan höger- och vänsterutförande. Välj även mellan färgerna krom och antracit! Nordhems handdukstorkar kan anslutas till husets centrala värmesystem med en designad NH-ventil. Ventilen är förinställd för 2-rörssystem men kan enkelt ändras till 1. <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad-NH-ventil-NK11.pdf"><b>Produktblad för NK11 (högerutförande)</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad-NH-ventil-NK12.pdf"><b>Produktblad för NK12 (vänsterutförande)</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Installationsmojligheter-Ventil.pdf"><b>Läs mer om olika installationsmöjligheter här</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Krom</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table> <BR>1730
Nordhem NH-Ventil NK11/NK12
Nordhem NH-Ventil NK11/NK12
Nordhem NH-Ventil NK11/NK12
Nordhem NH-Ventil NK11/NK12

Nordhem NH-Ventil NK11/NK12

Flera färger

nordhem


1440 SEK / st.
1800 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: NS11M

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Detta är en NH-ventil som är snyggt designad för att smälta samman med handdukstorken till en helhet. Det är en manuell ventil med handratt för steglös värmereglering. Modellen är vinklad för dold rördragning från väggen. Välj mellan höger- och vänsterutförande. Välj även mellan färgerna krom och antracit!
Nordhems handdukstorkar kan anslutas till husets centrala värmesystem med en designad NH-ventil. Ventilen är förinställd för 2-rörssystem men kan enkelt ändras till 1. Produktblad för NK11 (högerutförande)
Produktblad för NK12 (vänsterutförande)
Läs mer om olika installationsmöjligheter här

Varumärke: Nordhem
Färg: Krom
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeNordhem
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop