product
8935Nordhem NH-Ventil Mässinghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handdukstorkar/nordhem-nh-ventil-massing?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-nh-ventil-hogblank-massing-stonefactory.jpgInStock2155SEK/badrumsinredning/handdukstorkar/badrumsinredning/handdukstorkar/tillbehorDetta är en NH-ventil i mässing som är snyggt designad för att smälta samman med handdukstorken till en helhet. Det är en manuell ventil med handratt för steglös värmereglering. Då modellen är rak så är den idealisk när man skall byta ut ett befintligt element mot en handdukstork (då rören oftast kommer underifrån med 40 mm avstånd). Kan placeras på valfri sida då den är vändbar. Finns i högblank mässing och polerad obehandlad mässing; välj ovan! <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Installationsmojligheter-Ventil.pdf"><b>Läs mer om olika installationsmöjligheter här</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Högblank mässing eller polerad obehandlad mässing</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table> <BR>2450
Nordhem NH-Ventil Mässing
Nordhem NH-Ventil Mässing

Nordhem NH-Ventil Mässing

nordhem


2155 SEK / st.
2450 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: NM1B

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Detta är en NH-ventil i mässing som är snyggt designad för att smälta samman med handdukstorken till en helhet. Det är en manuell ventil med handratt för steglös värmereglering. Då modellen är rak så är den idealisk när man skall byta ut ett befintligt element mot en handdukstork (då rören oftast kommer underifrån med 40 mm avstånd). Kan placeras på valfri sida då den är vändbar. Finns i högblank mässing och polerad obehandlad mässing; välj ovan!
Läs mer om olika installationsmöjligheter här

Varumärke: Nordhem
Färg: Högblank mässing eller polerad obehandlad mässing
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeNordhem
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop